• یکشنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ / ۰۵:۳۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 94111106458
  • خبرنگار : 71060

بعد از رایانه کسادی به بازار موبایل رسید

بعد از رایانه کسادی به بازار موبایل رسید

فعالان بازار موبایل کشور طی ماه‌های اخیر از رکود حاکم بر فعالیت‌هایشان ابراز نارضایتی کرده، از کسادی بازار می‌گویند.

فعالان بازار موبایل کشور طی ماه‌های اخیر از رکود حاکم بر فعالیت‌هایشان ابراز نارضایتی کرده، از کسادی بازار می‌گویند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بحث کم رونق شدن بازار محصولات فناوری از جمله رایانه، لپ‌تاپ و سایر تجهیزات رایانه‌ای طی ماه‌های اخیر بارها تکرار شده است، اما با این وجود احساس می‌شد نیاز مردم به تلفن‌های همراه و به بروز‌شدن دائم مدل‌های گوشی موبایل موجب می‌شود این بازار از خطر کسادی در امان بماند.

افشار فروتن - رییس انجمن فروشندگان سیم‌کارت، موبایل و تجهیزات جانبی - در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در این باره تاکید دارد: اکنون بازار موبایل هم به همین کسادی دچار شده و فعالان این بخش در موارد متعدد، برای رضایت مشتری حتی در مقطعی که بازار ارز دچار نوسان شد هم قیمت گوشی‌های تلفن همراه را بالا نبردند.

او همچنین عنوان کرد: اکنون شاید فعالان این بخش محصولات خود را با کمترین سود به عرضه برسانند، اما با این حال همچنان رونق چندانی در صنف دیده نمی‌شود و همکاران ما برای بهتر شدن شرایط بازار به انتظار نشسته اند.

به گفته فروتن در شرایطی که نرخ ارز دچار ثبات شود و فروشنده و مصرف‌کننده بدانند که در آینده در بازار تغییری در شرایط ایجاد نمی‌شود، احتمال رونق گرفتن شرایط بیشتر است.

وی در خصوص دلایل کسادی نیز اظهار کرد: قبلا هم این شرایط وجود داشت، اما اکنون این وضع وخیم‌تر شده است و شاید بهبود شرایط به یک شوک نیاز دارد. اکنون به نظر می‌رسد شرایط فروش به گونه‌ای است که فاقد جذابیت‌های کافی است و مردم را به خرید تعقیب نمی‌کند، اما در صورتی که شوکی به بازار وارد شود می‌توان رونق نسبی در بازار را داشت.

فروتن در پایان اظهار امیدواری کرد: تاثیرات لغو تحریم‌ها در آینده‌ای نه چندان دور موجب بهبود شرایط این بازار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۱-۱۱ ۰۸:۴۶

جالب است که همه صحبت از کسادي و رکود در بازار انواع و اقسام کالاها از رايانه و خانه و .... مي کنند و جالب تر آنکه همه مي دانند که صاحبان/دارندگان/فروشندگان اين کالاها آنها را با بيش از 40-50 درصد سود عرضه مي کنند . اما حاضر نيستند يک ريال از سودشان کم کنند تا بازارشان کساد نشود و رونق به بازارشان برگردد!!!