• شنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۷:۵۹
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 94110301440
  • خبرنگار : 71277

رییس سابق کمیته ضد دوپینگ ATP: تبانی برای تنیس خطرناک‌تر از دوپینگ است

رییس سابق کمیته ضد دوپینگ ATP: تبانی برای تنیس خطرناک‌تر از دوپینگ است

ریچارد اینگس، رییس سابق کمیته ضد دوپینگ ATP در مصاحبه‌ خود با سایت خبری "لوموند" اعلام کرد که تبانی در بازی‌های تنیس بیشتر از دوپینگ برای این ورزش خطرناک است.

ریچارد اینگس، رییس سابق کمیته ضد دوپینگ ATP در مصاحبه‌ خود با سایت خبری "لوموند" اعلام کرد که تبانی در بازی‌های تنیس بیشتر از دوپینگ برای این ورزش خطرناک است.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت لوموند، ریچارد اینگس رییس سابق کمیته ضد دوپینگ ATP و داور سابق بین‌المللی تنیس در صحبت‌های خود با لوموند گفت: تبانی در تنیس تعجب‌آور نیست. تنیس ورزشی است که احتمال زیاد تبانی در آن وجود دارد. هر سال حدود 100 هزار مسابقه تنیس برگزار می‌شود. تبانی در این ورزش آسان است. کافی است که یک تنیس باز چند توپ را خراب کند و بازی تمام شود.

او گفت: پیش از این گزارش‌هایی درباره تبانی در تنیس وجود داشته است. من در سال 2005 تنیس را ترک کردم اما افراد کلیدی تنیس را می‌شناسم. می‌دانم که آن‌ها خطر را جدی گرفته‌اند. در سال 2008 اتحادیه جهانی تنیس تشکیل شد. من دقیقا از روابط اتحادیه با برگزار کنندگان بازی‌ها خبر ندارم. ما داریم اتفاقاتی که در فیفا و IAAF افتاده است را می‌بینیم. تمامی ورزش‌ها باید با شفافیت کار کنند. البته باید این را بدانیم که اتحادیه نیز نمی‌تواند همه اطلاعات را در اختیار عموم قرار دهد.

اینگس همچنین گفت: فکر می‌کنم که تبانی در تنیس بیشتر از دوپینگ برای این ورزش خطرناک است. پول زیادی در شرط‌بندی‌ها حتی در مسابقه‌ها دست دو تنیس جابه‌جا می‌شود. بنابراین ممکن است هر زمانی تبانی رخ دهد. تنیس‌بازانی که درآمد زیادی ندارند یا از کشورهایی هستند که فساد اقتصادی در آنها زیاد است ممکن است دچار این خطا بشوند. تبانی را نمی‌توان به راحتی تشخیص داد. نیاز به اطلاعات صحبت‌های تلفنی یا اطلاعات مربوط به حساب بانکی هست. این کارها از پلیس برمی‌آید نه مسئولان تنیس.

اینگس درباره راه‌های پیشنهادی برای مقابله با تبانی در تنیس گفت: اتحادیه جهانی تنیس باید منابع لازم برای تحت نظر داشتن مسابقه‌ها را داشته باشد. اتحادیه باید با صنعت شرط‌بندی در مسابقه‌ها ارتباط داشته باشد و از آن‌ها اطلاعات بگیرد. اتحادیه باید مطمئن شود که شرط بندان حرفه‌ای به بازیکنان دسترسی مستقیم ندارند تا از آن‌ها درباره بازی‌ها اطلاعات بگیرند. با کنترل ارتباط بین این دو می‌توان یک برنامه مناسب برای مقابله با تبانی در تنیس ایجاد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha