• شنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94110300881
  • خبرنگار : 71132

جلیلی مطرح کرد،

مشارکت سیاسی ابزار قدرت چانه‌زنی کشور در عرصه بین‌الملل

مشارکت سیاسی ابزار قدرت چانه‌زنی کشور در عرصه بین‌الملل

یک نماینده عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس مشارکت سیاسی در انتخابات را ابزار قدرت چانه زنی کشور در عرصه‌ی بین‌الملل دانست.

یک نماینده عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس مشارکت سیاسی در انتخابات را ابزار قدرت چانه زنی کشور در عرصه‌ی بین‌الملل دانست.

اسماعیل جلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماینی ایسنا، گفت: تلاش مجموع سیاسیون ما از فعالان سیاسی، احزاب به هیات‌ها، گروهها و حتی رسانه‌ها باید به این سمت باشد که مردم را برای تاثیرگذاری در سرنوشت سیاسی کشور خودشان به ویژه نهادهایی که بر پایه‌ی رای مردم گذاشته شد، ترغیب کنند.

وی افزود: سطح مشارکت مردم در هر دوره از انتخابات متفاوت است ولی حتما با توجه به شرایطی که الان در نظام بین‌المللی داریم و از طرفی در حوزه‌ی داخلی به سمت یک همدلی و انسجام داخلی حرکت می‌کنیم، هر چه بیشتر بتوانیم برای آینده منافع کشور و منافع ملی‌مان مشارکت داشته باشیم اثرش مفیدتر است؛ این که مقام معظم رهبری با بزرگواری از مخالفین خود هم می‌خواهند این مشارکت را برای آینده کشور رقم بزنند، نهایت روحیه همدلی و دعوت به مشارکت همه گروههاست تا بتوانیم هویت سیاسی خود را برای افزایش قدرت چانه‌زنی‌مان در نظام بین‌الملل ارتقاء دهیم.

این نماینده مجلس ادامه داد: فارغ از اینکه چه گروه سیاسی حاکم است یا چه گروهی انتخاب می‌شود، مهم این است که به خاطر علاقمندی به کشور و آینده آن باید تلاش کنیم این مشارکت صورت گیرد.

جلیلی همچنین خاطرنشان کرد: بخشی از مشارکت به نامزدهای انتخاباتی بر می‌گردد که به جای تخریب یکدیگر یا خدای نکرده تسویه حساب‌های جریانی، سیاسی و شخصی با رویکرد آینده نگری به تشویق مردم به حضور در انتخابات و مشارکت بیشتر بپردازند از طرفی ارائه دیدگاهها و ایده‌های آنها برای بهبود شرایط در آینده می‌تواند کمک خوبی در جهت افزایش مشارکت مردم باشد.

نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس یادآور شد: بخشی از دلایل کاهش مشارکت مردم به خاطر روحیه غیر اخلاقی است که معمولا در فضای سیاسی رقم می‌خورد و معمولا فعالان و گروه‌های سیاسی که بیش از حد روحیه جناحی را در دستور کار خود قرار می‌دهند باعث بخش خاطر برخی اقشار جامعه می‌شدند که این روحیه باید تغییرکند و هم با رویکرد حفظ منافع ملی برای مشارکت حداکثری و جمعی مردم تلاش کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha