نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر این که ظرفیت قانونی برای پیگیری مطالبات کسانی که صلاحیت شان تایید یا احراز نشده وجود دارد، اظهار کرد: اشخاص دارای صلاحیت و جایگاه حقوقی و حقیقی مهم در کشور میتوانند در این گونه موارد اظهار نظر کنند.
حسین نجابت در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای قانونی برای پیگیری مطالبات کاندیداهایی که تایید صلاحیت نشده و یا صلاحیتشان احراز نشده است، گفت: امسال با یک موضوع خاص در انتخابات طرف هستیم؛ چون تعداد کسانی که کاندیدا شدهاند چندین برابر است به همین نسبت تعداد تایید یا احراز نشدهها افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: البته در مورد تهران در هر دوره نصف تعداد کسانی که کاندیدا میشوند صلاحیتشان تایید نمیشود؛ بنابراین از نظر کلی چیزی تغییر نکرده است.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: از طرف دیگر شورای نگهبان با یک مقوله عجیب و غریب مواجه است که باید در مدت محدودی به اعتراضات بسیاری رسیدگی کند؛ البته رسیدگیها هم در اختیار شورای نگهبان است و شورای نگهبان نهایتا اظهار نظر میکند.
این نماینده اصولگرای مجلس درباره این که با توجه به ورود مسئولان کشور از جمله رییس مجلس و رییس دولت به موضوع رد صلاحیتها ضرورت نگاه با تساهل به این موضوع تا چه اندازه وجود دارد؟ اظهار کرد: نظر اشخاصی مانند رییس جمهور و رییس مجلس نظر موثر قانونی نیست که مثلا رییس مجلس، رییس قوه قضاییه یا رییس جمهور بتوانند دخالت کنند؛ البته به عنوان اشخاص متشخص، دارای صلاحیت و حقیقی و حقوقی مهمی در کشور میتوانند اظهار نظر کرده و شهادت دهند .
نجابت با بیان این که شورای نگهبان به شکایتها رسیدگی میکند، گفت: با توجه به این که شورای نگهبان با ظرفیتهای قانونی که دارد به موضوع اعتراضات رسیدگی می کند به این نکته هم باید توجه داشت که فضاسازی اجتماعی کار خوبی نیست و از آن جایی که فضای مجازی و رسانه ها در اختیار یک طیف نیست و اگر چنین فضایی ایجاد شود نمیتواند به سلامت انتخابات کمک کند.
انتهای پیام
نظرات