• سه‌شنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۴ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 94102917946
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

رییس جمهوری در دیدار نخست وزیر پاکستان تاکید کرد:

برجام می تواند الگوی حل و فصل اختلافات پیچیده باشد

برجام می تواند الگوی حل و فصل اختلافات پیچیده باشد

رییس‌ جمهوری با اشاره به روابط دوستانه، عمیق و استراتژیک ایران و پاکستان؛ بر ضرورت تلاش و حداکثر استفاده از ظرفیت‌های موجود دو کشور برای توسعه، تقویت و تحکیم مناسبات همه جانبه تهران – اسلام‌آباد تأکید کرد.

رییس‌ جمهوری با اشاره به روابط دوستانه، عمیق و استراتژیک ایران و پاکستان؛ بر ضرورت تلاش و حداکثر استفاده از ظرفیت‌های موجود دو کشور برای توسعه، تقویت و تحکیم مناسبات همه جانبه تهران – اسلام‌آباد تأکید کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی عصر سه‌شنبه در دیدار «نواز شریف» نخست‌وزیر پاکستان با بیان اینکه روابط ایران و پاکستان همواره از ویژگی‌های خاصی برخوردار بوده و مردم دو کشور ارتباط نزدیکی با هم دارند، گفت: توافق هسته‌ای ایران با 1+5 موقعیت مناسبی را برای همه کشورهای منطقه بوجود آورده است و ما در این فضا می‌توانیم از ظرفیت‌های یکدیگر در جهت ارتقاء سطح روابط و همکاری های مشترک به نفع ملتها بهتر بهره‌برداری کنیم.

رییس‌ جمهوری با بیان اینکه مذاکرات هسته‌ای و برجام می‌تواند به عنوان الگو و مدلی برای توسعه همکاریها و یا حل و فصل اختلافات پیچیده و معضلات منطقه ای مورد استفاده قرار گیرد، اظهار امیدواری کرد تا در فضای پساتحریم، شاهد توسعه مناسبات اقتصادی ایران و پاکستان باشیم و بتوانیم سطح مبادلات تجاری دو کشور را به سقف 5 میلیارد دلار رسانده و با همکاری یکدیگر در راستای حل و فصل معضلات منطقه‌ای تلاش کنیم.

روحانی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از گسترش ثبات و امنیت در پاکستان استقبال می کند، افزود: سوابق تاریخی همکاریهای دو کشور نشان‌دهنده آن است که ایران و پاکستان با مشارکت هم تلاش‌های مثمر ثمری برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه داشته‌اند.

رییس‌ جمهوری ایجاد ناامنی‌های فراوان از سوی تروریسم در منطقه را بسیار نگرا‌ن‌کننده دانست و گفت:‌ سیاست دولت تدبیر و امید بر پایه تعامل سازنده با کشورهای جهان بویژه با همسایگان است و به درخواست کشورهایی که در حال مبارزه با تروریسم هستند، پاسخ مثبت خواهد داد.

روحانی ایجاد شکاف و اختلاف میان مسلمانان را موضوعی غیرقابل قبول توصیف کرد و افزود: ما خواستار افزایش وحدت و انسجام میان همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی هستیم و آمادگی داریم در راستای مبارزه با تروریسم، افراطی‌گری و فرقه‌گرایی با کشورهای منطقه همکاری کنیم.

رییس‌ جمهوری با اشاره به سخنان نخست وزیر پاکستان در رابطه با مشکلات پیش آمده در روابط ایران و عربستان، اظهار داشت: ما خواهان گسترش روابط هستیم و از تنش استقبال نمی کنیم؛ مشروط بر آنکه به حقوق مردم مسلمان احترام گذاشته شده و ملت های منطقه تکریم شوند و چارچوب های دیپلماتیک و آداب آن نیز رعایت گردد.

روحانی خاطر نشان کرد: معتقدیم امروز شرایط منطقه و دنیای اسلام ایجاب می‌کند تا ائتلافی برای توسعه در دنیای اسلام و نه برای جنگ بوجود بیاوریم.

نواز شریف نخست وزیر پاکستان نیز در این دیدار با اشاره به روابط دوستانه دو کشور گفت: توسعه مناسبات با ایران، همواره افتخاری بزرگ برای پاکستان محسوب می‌شود و باید در جهت گسترش روابط و همکاری‌های همه جانبه تلاش کنیم.

نخست وزیر پاکستان با تبریک موفقیت بزرگ ایران در مذاکرات هسته‌ای، دستیابی به این توافق را ثمره خرد و تدبیری بزرگ در مدیریت و هدایت این مذاکرات از سوی ایران برشمرد و افزود: حرکت ایران در مذاکرات هسته‌ای بخاطر برخورد مدبرانه با این موضوع قابل تحسین است.

نواز شریف همچنین با اشاره به شرایط کنونی مسلمانان و مشکلات صلح و ثبات منطقه‌ای خاطر نشان کرد: موج اسلام‌هراسی که امروز در دنیا به راه افتاده بسیار نگران‌کننده است و عوامل تروریسم و افراطی‌گری در منطقه از عدم اتحاد میان کشورهای مسلمان سوء استفاده می‌کنند.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به ضرورت همبستگی، اتحاد و انسجام بیشتر میان مسلمانان، گفت: پاکستان همواره به دنبال افزایش اتحاد، برادری و دوستی میان برادران مسلمان بوده و در جهت رفع تنش‌ها و اختلافات تلاش کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha