فیلم «نقش نگار» از آخرین ساختههای بلند سینمایی علی عطشانی یکشنبه 27دی ماه ساعت 18درفرهنگسرای ارسباران با حضور عوامل فیلم اکران ، نقد و بررسی میشود.
به گزارش ایسنا، در خلاصه داستان فیلم آمده است :فرزاد بدون هماهنگی پدرش قصد ازدواج با نگار دارد. رضایت موقت پدر همه چیز را برای مراسم خواستگاری مهیا میکند اما گذشته نگار همه شرایط را دچار تغییر میکند.
عوامل فیلم نقش نگار عبارتند از:کارگردان، تهیهکننده: علی عطشانی، نویسنده، مشاور هنری: مهران کاشانی،بازیگران:بهرام رادان، الهه حصاری، آتیلا پسیانی، سعید چنگیزیان، گوهر خیراندیش، ناصر ملک مطیعی، آیلین حسینیان، رضا ناجی، شیوا خسرو مهر،مدیر فیلمبرداری: تورج اصلانی، صدابردار: محمد شاهوردی، طراح چهرهپردازی: عبدالله اسکندری، طراح صحنه و لباس: بهزاد کزازی، صداگذار: ایرج شهرزادی،تدوین: شاهین یار محمدی، منشی صحنه: شیدا یوسفی، مجری طرح: سعید هاشمی،عکاس: بهرنگ دزفولی زاده
علی عطشانی (کارگردان ،تهیه کننده ) ،علیرضا بیات ( مدیر تولید) وجمعی دیگر از عوامل فیلم میهمانان سیصد و هشتاد و سومین نشست باشگاه فیلم تهران هستند.
علاقهمندان برای حضور دراین نشست میتوانند به فرهنگ سرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.
مدرسه ملی سینمای ایران فراخوان پذیرش هنرجو را اعلام کرد
مدرسه ملی سینمای ایران فراخوان پذیرش هنرجو در «دورهی دوسالهی پرورش سینماگر» را اعلام کرد.
این دوره با هدف کشف و پرورش استعدادها، و انتقال تجربیات ارزندهی سینماگران نامی کشور به نسل جوان طراحی شده است. بنابر این طرح، متقاصیانی که بتوانند مراحل مختلف گزینش را طی کنند، به عنوان هنرجویان مدرسه ملی پذیرفته شده و با هدایت و راهنمایی مستقیم سینماگران برجسته ی کشور آموزش خواهند دید.
علاقمندان می توانند به سایت www.mmciran.comمراجعه کنند.
امیر مسعود سهیلی داور جشنواره ویدسی شد
امیر مسعود سهیلی فیلمسازخراسانی و عضو انجمن سینمای جوانان مشهد داور جشنواره ویدسی اندونزی شد.
به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، امیر مسعود سهیلی که سال گذشته با فیلم کوتاه «چشم آبی» از تولیدات انجمن سینمای جوانان مشهد موفق به حضور در 94 جشنواره بینالمللی و کسب 13 شده است بهعنوان یکی از سه عضو هیات داوری جشنواره ویدسی اندونزی انتخاب شد.
وی به نمایندگی از ایران به همراه جیمز لی از مالزی و ایجی شیمادا از ژاپن آثار راهیافته به جشنواره ویدسی را که علاوه بر نمایش آنلاین فیلمها در طول ماه فوریه برابر با بهمن و اسفند در شهرهای مختلف اندونزی به نمایش گذاشته خواهد شد. اختتامیه این جشنواره 5 مارس برابر با 15 اسفندماه در جاکارتا پایتخت اندونزی برگزار خواهد شد.
امیر مسعود سهیلی پیش از «چشم آبی» فیلم کوتاه «ماشینها برای خانمها بوق میزنند» را کارگردانی کرده است و تازهترین ساخته او با نام «دادزن» در مراحل پایانی تدوین قرار دارد.
ویدسی یک وبسایت تخصصی نمایش آنلاین فیلم کوتاه است که با تمرکز بر نمایش و معرفی فیلمهای کوتاه آسیایی فعالیت میکند. این وبسایت علاوه بر گردآوری و نمایش فیلمهای کوتاه آسیایی به برگزار جشنوارهها و همکار با نهادهای دانشگاهی مطرح آسیایی و فراهم کردن بستری مناسب برای فعالیت فیلمسازان جوان آسیایی میپردازد.
مدیر تماشاخانه مسعودیه انتخاب شد
کارگردان نمایشهای رابینسون کروزوئه و مدهآ مدیر تماشاخانه مسعودیه شد.
«میلاد نیک آبادی» طی حکمی از جانب مهدی تجریشی مدیر عمارت مسعودیه به سمت مدیریت تماشاخانه مسعودیه درآمد. وی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هنرهای نمایشی است و ١٠ سال اخیر در زمینه کارگردانی، نقد و پژوهش و تدریس تئاتر فعالیت های زیادی داشته است.
گفتنی است، تماشاخانه مسعودیه مهرماه امسال در بزرگترین بنای قجری تهران با گنجایش ١٥١ تماشاگر با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر گشایش یافت. این تماشاخانه این روزها میزبان نمایش «اتاق ورونیکا» اثر رضا ثروتی است.
شبکه خبر سیما با جشنواره تئاتر فجر همراه میشود
ویژه برنامه های شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران به مناسبت سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر از روز اول تا دوازدهم بهمن ماه از تئاتر شهر تهران به شکل مستقیم پخش می شود.
در پی هماهنگی های به عمل آمده با رسانه ملی، شبکه خبر سیما برنامه ویژه سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر را از روز اول بهمن ماه تا پایان جشنواره همه روزه از ساعت 45/17 به صورت زنده پخش می کند.
در این ویژه برنامه که از محل تئاتر شهر تهران و با اجرای حمیدرضا مدقق دبیر گروه فرهنگی شبکه خبر سیما تولید می شود اخبار و رخدادهای روز جشنواره، برنامههای روزانه جشنواره، گفت و گو با هنرمندان ایرانی و خارجی شرکت کننده در این رخداد تئاتری و مدیران جشنواره به همراه نمایش بخشهایی از تئاترهای اجرا شده به روی آنتن میرود.
تمدید مهلت ارسال آثار دهمین جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
دبیرخانه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰ مهلت ارسال آثار این جشنواره را تا ۵ بهمن تمدید کرد.
با پایان یافتن مهلت ارسال آثار دهمین جشنواره بین المللی فیلم ۱۰۰ که پیشتر ۲۵ دی ماه تعیین شده بود، دبیرخانه جشنواره مهلت آن را تا ۵ بهمن ماه تمدید کرد.
این تمدید به علت در خواستهای برخی فیلمسازان برای تکمیل آثارشان و همچنین به منظور حضور حداکثری فیلمسازان انجام شد.
این جشنواره در ۴ بخش با عناوین بخش اصلی (مسابقه ملی)، سینمای اخلاق، بخش بین الملل و بخش چشم انداز ۱۴۰۴ (مسابقه) از ۱۲ تا ۱۴ اسفندماه ۹۴ در تهران برگزار میشود.
عموم سینما گران، مستندسازان و علاقهمندان به فیلمهای ۱۰۰ ثانیهای میتوانند آخرین اخبار و رویدادهای دهمین جشنواره بین المللی فیلمهای ۱۰۰ ثانیه را با دنبال کردن صفحه اینستاگرام جشنواره و یا عضویت در کانال تلگرامی جشنواره دنبال نمایند.
علاقهمندان میتوانند برای ثبت نام و اطلاع از شرایط شرکت در این جشنواره به وبگاه مرکزی این جشنواره با نشانی الکترونیکی www. ۱۰۰fest. com مراجعه کنند.
"انگشتری ژنرال ماسیاس" به صحنه می رود
نمایش "انگشتری ژنرال ماسیاس" به کارگردانی مهدی پاشایی در تماشاخانه باران به صحنه می رود.
به گزارش روابط عمومی گروه، این اثر نوشته "ژوزفینا نیگلی" نویسنده مکزیکی معاصر است که داستانش در طول انقلاب مکزیک اتفاق میافتد.
مرجان شیرمحمدی، علیرضا مهران، مجید نوروزی، صدف نورمحمد و مهدی پاشایی بازیگران این نمایش اند. میلاد نیک آبادی (طراح صحنه) و حسن جودکی (مدیر اجرایی) دیگر عوامل اجرایی این اثرند.
نمایش "انگشتری ژنرال ماسیاس" به کارگردانی مهدی پاشایی بهمن و اسفندماه سال جاری در تماشاخانه باران به صحنه می رود.
نمایش دو فیلم مستند از محمدرضا اصلانی در سینماتک خانه هنرمندان ایران
دو فیلم مستند از محمدرضا اصلانی در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش در می آید.
یکصدو چهل و ششمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران دوشنبه 28 دی به نمایش دو فیلم مستند با عنوان «بدبده» و «چنین کنند حکایت» ساخته محمدرضا اصلانی اختصاص دارد.
نشست نقد و بررسی این دو فیلم مستند نیز با حضور رامتین شهبازی و کیوان کثیریان برگزار میشود.
محمدرضا اصلانی نویسنده، شاعر، کارگردان و مستندساز ایرانی است. وی متولد سال ۱۳۲۲ در رشت و فارغالتحصیل هنر و نقاشی از دانشکده هنرهای تزئینی است. اصلانی دوره آموزش فیلمسازی را در وزارت فرهنگ و هنر گذراندهاست.
محمدرضا اصلانی فعالیت حرفهای خود در سینما را از سال ۱۳۴۶ و با ساخت فیلم مستند «جام حسنلو» آغاز میکند و سپس آثاری نظیر «بدبده»، «با اجازه»، «چنین کنند حکایت»، «تاریخانه»، «فهرج»، «مش اسماعیل»، «ابوریحان بیرونی»، «میراث شیشه»، چیغ و دل جهان را جلوی دوربین میبرد.
دو فیلم مستند «بدبده» و «چنین کنند حکایت» ساخته محمدرضا اصلانی دوشنبه 28 دی ساعت 17:30 در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش در میآیند.
انتهای پیام
نظرات