• دوشنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۴ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 94101407559
  • خبرنگار : 71549

تمام فوتبالیست‌هایی که دستگیر شدند + عکس

تمام فوتبالیست‌هایی که دستگیر شدند + عکس

برخی از بازیکنان فوتبال به خاطر کارهایی که در خارج از زمین فوتبال انجام دادند، دستگیر شده‌اند.

برخی از بازیکنان فوتبال به خاطر کارهایی که در خارج از زمین فوتبال انجام دادند، دستگیر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، در نخستین روز سال 2016، هافبک رئال مادرید سر و صدای زیادی به پا کرد. خامس رودریگس زمانی که به مرکز تمرینی والدبباس می‌رفت، تحت تعقیب پلیس قرار گرفت. او با سرعت 200 کیلومتر بر ساعت رانندگی می کرد. بازیکن کلمبیایی رئال حتی پس از هشدار پلیس، اتومبیلش را متوقف نکرد. پلیس توانست با ورود به والدبباس با این بازیکن برخورد کند. خامس دستگیر نشد اما باید در انتظار جریمه سنگینی باشد.

خامس رودریگس پلیس

کریم بنزما، هم تیمی دیگر او در این زمینه بسیار پر حاشیه است. مهاجم فرانسوی در 29 اکتبر در آتوچا با سرعت بالا در جایی که دور زدن ممنوع بود، اقدام به این کار کرد. این حرکت از چشم پلیس شهری دور نماند. ماموران در ادامه اعلام کردند او بدون گواهینامه بوده است. بر این اساس او با جریمه و محرومیت سنگینی رو‌به‌رو شد. بنزما از مامورین اجازه خواست تا بتواند گواهینامه‌اش را تمدید کند اما هنوز تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است.

این برای سومین بار بود که این بازیکن فرانسوی، بدون گواهینامه توسط پلیس توقیف می شود. در سال 2013 او با ماشین باشگاه و بدون گواهینامه، با سرعت 216 کیلومتر بر ساعت رانندگی می کرد که دوربین ها او را شکار کردند. بنزما 18 هزار یورو جریمه و گواهینامه‌اش به مدت هشت ماه ضبط شد. او در سال 2011 نیز در ساعت‌های پایانی شب، با چند ماشین کورس گذاشت که این موضوع نیز بازیکن فرانسوی را با جریمه 250 یورویی رو‌به‌رو کرد. او در اولین سال حضورش در رئال مادرید هم کنترل اتومبیلش را از دست داد و با درختی تصادف کرد.

کریم بنزما

دیگر بازیکنی که از قوانین تخطی کرده، په‌په رینا، هموطن فابرگاس بوده است. او نیز به خاطر داشتن سرعت غیر مجاز، 250 یورو جریمه شد. دسامبر سال 2007 این دروازه‌بان با سرعت بالایی پورشه خود را می‌راند که توسط پلیس جریمه شد.

در سپتامبر سال 2015، آنتونیو آمایا، دیگر بازیکن شاغل در لالیگا هم به دلیل سرعت بالا، به پرداخت 20 هزار یورو محکوم شد و برای یک سال نیز گواهی‌نامه‌اش ضبط شد. بازیکن رایووایکانو سوار بر پورشه خود با سرعت 234 کیلو متر به سمت ختافه می رفت که دستگیر شد.

سسک فابرگاس، هافبک چلسی نیز اتفاق مشابهی را تجربه کرده است. او در حالی با سرعت 117 کیلومتر بر ساعت رانندگی می کرد که حد مجاز سرعت در منطقه جنوبی لندن، 80 کیلومتر بود. این بازیکن اسپانیایی 2500 یورو جریمه شد. او همچنین باید 6 ماه را بدون گواهینامه سپری کند.

سسک فابرگاس

در اتفاقی دیگر، قاضی شهر سویا دستور به ضبط گواهینامه آلفرد اندیا، بازیکن رئال بتیس را به مدت هشت ماه و دو روز داد. او در منطقه شهری با سرعت غیرمجاز 162 کیلومتر بر ساعت رانندگی کرده بود و به این دلیل جریمه شد. آبراهام مینرو نیز با شرایط مشابه از هشت ماه رانندگی محروم شد.

میشاییل بالاک در 17 اکتبر سال 2012 توسط پلیس حفاظتی زمانی که با سرعت 211 کیلومتر در ساعت در حال رانندگی بود، دستگیر شد. بازیکن پیشین تیم ملی آلمان از داشتن گواهینامه به یک سال و 6 ماه محروم و نزدیک به هفت هزار یورو جریمه شد.

نهم فوریه سال 2001، دیوید بکهام به خاطر سرعت بالا جریمه شد. او با سرعت 150 کیلومتر در ساعت رانندگی می کرد در حالی که 35 کیلومتر بیشتر از حد مجاز بود.

دیوید بکام

رویستون درنته، بازیکن پیشین رئال مادرید ساعت چهار و نیم صبح توسط پلیس متوقف شد. او خیابان‌های آلیکانته را با سرعت 180 کیلومتر طی می کرد. او همچنین از 6 چراغ قرمز عبور کرده بود.

ماریو بالوتلی زمانی که بازیکن لیورپول بود، با اتومبیل فراری خود با سرعت 175 کیلومتر بر ساعت در مرسی ساید در حال رانندگی بود که پلیس او را دستگیر کرد. او یک بار هم با 180 کیلومتر بر ساعت در اتوبانی در نزدیکی شهر میلان در حال رانندگی بود که دستگیر شد.

ماریو بالوتلی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۰-۱۴ ۱۸:۲۱

اينها همه تخلف رانندگي و در زمره قوانين اجتماعي بود و با مساله ورود به زندگي خصوصي افراد تفاوت دارد .