• شنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۴ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 94101206140
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

انتشار فراخوان جشنواره «بچه‌­های آبی»

 انتشار فراخوان جشنواره «بچه‌­های آبی»

جشنواره "بچه‌­های آبی" به منظور معرفی کتاب‌­های برتر کودکان با نیازهای خاص برگزار می‌شود.

جشنواره "بچه‌­های آبی" به منظور معرفی کتاب‌­های برتر کودکان با نیازهای خاص برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، گروه کودک و نوجوان انتشارات علمی و فرهنگی (پرنده آبی) جشنواره‌ای با عنوان "بچه­‌های آبی" را با هدف تشویق و حمایت از تولید کتاب‌­های ادبی با موضوع کودکان با نیازهای خاص (معلولیت، کم‌توانی و آسیب‌های اجتماعی)، کودکان کار و بچه‌های طلاق برگزار می‌کند.

معرفی و اهدای جایزه به کتا‌ب­‌های ادبی (داستان، رمان، کتاب تصویری) که درباره کودکان با نیازهای خاص، کودکان کار و یا بچه‌های طلاق نوشته شده باشد از موضوعات جشنواره است.

در بخش مقررات این جشنواره نیز آمده است:

1- موضوع کتاب باید به بچه‌های آبی (کودکان با نیازهای خاص، کودکان کار و خیابان و یا بچه‌های طلاق) پرداخته باشد.

2- آثار چاپ‌شده در سال‌های 90 تا 94 می‌­توانند در این جشنواره شرکت کنند.

3- آثار ارسالی شامل 2 حوزه تألیف و ترجمه باشد.

4- داوطلبان محدودیتی در تعداد ارسال آثار ندارند.

5- ارسال 2 نسخه از کتاب چاپ‌شده به نشانی تهران، بلوار نلسون ماندلا (آفریقا)، کوچه کمان، پلاک 25، شرکت انتشارات علمی و فرهنگی، طبقه اول و ارسال فایل پی­‌دی‌­اف برای آثار چاپ‌نشده به پست الکترونیک bluechilds@ibluebird.com الزامی است.

6- مشخصات کامل صاحب اثر به شکل تایپ‌شده به همراه آثار به نشانی دبیرخانه ارسال شود.

7- گروه سنی موردنظر جشنواره، کودک و نوجوان است.

8- آثار ارسالی به دبیرخانه عودت داده نمی­‌شود.

9- آثار چاپ نشده ارسالی که جزو آثار برگزیده قرار گیرند و در شورای انتشارات تصویب شوند، در انتشارات "کتاب­‌های پرنده آبی" چاپ می‌شوند و نویسنده، حق واگذاری آن را به ناشر دیگر ندارد.

مهلت ارسال آثار تا 15 بهمن‌ماه بوده و این آثار تا 22 بهمن ماه داوری خواهند شد.

این گزارش حاکی است، در مراسم پایانی که در اسفندماه برگزار خواهد شد به نفرات اول تا سوم کتاب‌های چاپ‌شده به ترتیب 3، 2 و 1 سکه بهار آزادی و همچنین به نفرات اول تا سوم آثار چاپ‌نشده به ترتیب 5، 3 و 1 سکه بهار آزادی به همراه لوح افتخار بچه‌های آبی اهدا می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.farhangfestival.com مراجعه کنند و یا با شماره تلفن 88665526 – 021 تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha