• جمعه / ۱۱ دی ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94101105546
  • خبرنگار : 71551

ارائه یک برنامه جدید برای پاکسازی اقیانوس‌ها از زباله‌ها

ارائه یک برنامه جدید برای پاکسازی اقیانوس‌ها از زباله‌ها

یک کار آفرین هلندی در پروژه خود که برای پاکسازی اقیانوس از زباله‌های پلاستیکی طراحی کرده بود به ارائه برنامه‌های جدیدی برای پاکسازی سواحل هلند پرداخت.

یک کار آفرین هلندی در پروژه خود که برای پاکسازی اقیانوس از زباله‌های پلاستیکی طراحی کرده بود به ارائه برنامه‌های جدیدی برای پاکسازی سواحل هلند پرداخت.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، مفهوم این پروژه زمانی به ذهن بویان اسلات کارآفرین هلندی خطور کرد که وی در حال تحصیل در رشته مهندسی هوافضا در دانشگاه صنعتی دلفت بود.

بی شک بیرون آوردن تمام زباله‌های پلاستیکی از اقیانوس‌های جهان که دانشمندان میزان این زباله‌های شناور را درحدود 5 تریلیون قطعه تخمین می‌زنند، کار بسیار عظیمی است. اما اسلات به جای ارائه طرح‌های قدیمی برای جستجوی زباله‌ها، به ارائه طرحی برای استفاده از چرخاب طبیعی اقیانوس‌ها یا جریان‌های در حال چرخش پرداخته است.

سیستم اسلات با استفاده از این جریانهای طبیعی اقیانوسی، زباله‌های پلاستیکی را به بازوهای شناور طولانی و سپس به نقطه جمع آوری مرکزی می‌برد و سبب کارآمدی انرژی می‌شود.

او ادعا می کند که این کار در زمان مورد نیاز برای تمیز کردن اقیانوس‌ها صرفه جویی می‌کند و یک مطالعه امکان سنجی مثبت و منابع مالی 2.1 میلیون دلاری به او انگیزه ای برای اجرای برنامه‌ها را داده است.

اولین آزمایش‌های این طرح قرار است در سه ماهه دوم سال 2016 در دریای شمال، در سواحل هلند انجام شود

این تیم با استفاده از دوربین و حسگر برای نظارت بر سیستم و حرکت مانع ، تمرکز ویژه بر روی اثرات امواج و جریانها خواهد داشت.

امید است که آزمون دریای شمال به مهندسان این تیم کمک کند تا برای یک پروژه آزمایشی بزرگتر در تنگه کره که در اصل برای سه ماهه دوم سال 2016 برنامه ریزی شده بود، آماده شوند اما در حال حاضر برای استفاده بهتر از نتایج آزمایش‌های دریای شمال، این پروژه به نیمه دوم سال موکول شد.

آزمایش بعدی در سواحل تسوشیما بین ژاپن و کره جنوبی، که در آن آلودگی های پلاستیکی نگرانی خاصی به شمار می‌آید انجام خواهد شد. این آزمایش و آزمایش‌های بیشتر در سال‌های بعد، به پیشرفت پاکسازی اقیانوس به سمت هدف نهایی آن که استقرار یک سیستم در مقیاس بزرگ در زباله‌دان بزرگ اقیانوس آرام در سال 2020 است، کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha