• دوشنبه / ۷ دی ۱۳۹۴ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94100703786
  • خبرنگار : 71474

معاون سازمان هواپیمایی اعلام کرد

ورود 10 هواپیمای جدید تا پایان سال/ آخرین خبرها از خرید توپولوف و سوخو

ورود 10 هواپیمای جدید تا پایان سال/ آخرین خبرها از خرید توپولوف و سوخو

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از ورود 10 فروند هواپیمای مسافرتی جدید به ناوگان کشور تا پایان سال جاری خبر داد.

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از ورود 10 فروند هواپیمای مسافرتی جدید به ناوگان کشور تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمد خداکرمی در حاشیه مراسم رونمایی از نقشه‌های هوایی طراحی شده توسط متخصصان داخلی در شرکت فرودگاه‌های کشور تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های ایرلاین ها برای نوسازی و افزایش تعداد ناوگان خود، تا پایان سال 10 فروند هواپیما جدید با میانگین سن 11 سال به کشور وارد می شود.

وی افزود: این هواپیماهای جدید نتیجه مذاکرات طولانی مدت ایرلاین های داخلی برای وارد کردن هواپیماهای جدید است که امیدواریم با طی شدن مراحل قانونی به زودی امکان پرواز پیدا کنند.

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی با بیان اینکه وارد کردن هواپیماهای جدید امری زمان بر و نیازمند به طی شدن مقدمات فراوان است، عنوان کرد: برای نهایی شدن خرید هواپیما نیاز به فرستادن بازرس فنی و بررسی اسناد مربوط به هواپیماست که اگر به این فرایند مذاکرات مربوط به خرید را اضافه کنیم نیز بخشی از پیچیدگی کار معلوم می شود.

خداکرمی همچنین درباره آخرین خبرها از فرایند خرید هواپیماهای روس مانند توپولوف و سوخو نیز اظهار کرد: تا جایی که من اطلاع دارم هیچ یک از شرکت های هواپیمایی داخلی هنوز درخواستی مبنی بر دریافت مجوز واردات این هواپیماها ارائه نکرده اند. فرایند وارد کردن هواپیما باید از سوی سازمان هواپیمایی تایید شود و وقتی هنوز درخواستی به ما ارائه نشده یعنی هنوز برنامه ها در این زمینه مشخص نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۷ ۱۴:۰۰

حالا که تحريما را دارن برميدارن آخه چرا توپولف مي خريد؟؟!!!

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۷ ۱۵:۱۹

إنا لله وإنا إليه راجعون!!!

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۷ ۱۵:۳۳

مرگ بر تپولوف و سوخو

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۷ ۱۶:۰۵

فقط ايرباس و بویينگ.

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۷ ۱۶:۳۶

لياقت ايراني دست دوم روسي هست؟!!!!

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۷ ۱۶:۴۳

خواهشا توپولف نخريد براي جان هموطن خود ارزش قائل شويد

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۷ ۱۷:۰۶

مى خوايد نخريد؟!!!!!

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۸ ۰۱:۲۰

آخه تپولوفم شد هواپيما آخه بنجل روسي

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۸ ۰۱:۲۶

من به عنوان يک شهروند ايراني اصلا راضي به خريد توپولوف و سوخو نيستم . فقط ايرباس و بويينگ .

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۰۸ ۰۶:۱۶

واقعا مردم نجيبى داريم دارن از شما خواهش ميكنن توپولوف نخريد كه نميرن خدايا روز قيامت اين مردم و گناهانشون رو ببخش و وارد بهشتى كه وعده دادى بكن كه هر گناهى كردن واقعا مقصر نبودن