یک عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی گفت که پیوستن این فراکسیون به ائتلاف اصولگرایان توجیه کننده عملکرد برخی جریانات تندرو حاضر در این ائتلاف بوده و به همین دلیل فراکسیون تصمیم گرفته به ائتلاف نپیوندد.
اسماعیل جلیلی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: معمولا ائتلافها برای کسب رای حداکثری تلاش میکنند اما رویکردهای تندروانه در طول سالهای گذشته باعث شده در بین گروههای سیاسی اصولگرا یا اصلاح طلب حد و مرزهایی مشخص شود تا اینها بتوانند با دوری جستن از رویکردهای تندروانه اثر مثبتی را روی افکار عمومی داشته باشند.
وی افزود: جامعه هم از این نگاه میانه معتدل در طیفهای مختلف استقبال کرده و نگاه محدودتری به گروههای تندرو وجود دارد؛ هرچند نباید فراموش کرد که تندروها هم در جامعه طرفداران خاص خود را دارند. حالا اینکه آنها اکثریت نیستند بحث جداگانهای است.
نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس تصریح کرد: در شرایط فعلی رویکرد ائتلاف که الان در بین اصلاحطلبان و اصولگرایان در حال تشکیل است اگر منجر به این شود که اقناع لازم را در افکار عمومی ایجاد کنند این شانس را هم خواهند داشت که حاصل این ائتلاف را برداشت کنند. در غیر این صورت گروههای تندرویی که در این ائتلافها قرار میگیرند میتوانند در منظر افکار عمومی آسیب جدی باشند.
جلیلی خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی که شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت برای پیوستن به ائتلاف اصولگرایان پاسخ منفی داد همین برداشت بود. ما در بحث و تبادل نظر در شورای مرکزی به این نتیجه رسیدیم که به دلیل وجود نگاههای تندروانه پیوستن به ائتلاف توجیهکننده مجموعه عملکرد تند آنها در طول سالهای گذشته خواهد بود که هم افکار عمومی، هم جامعه و هم مجموعه اهدافی که برای منافع ملی تعریف شده بود را تحت تاثیر رفتارهای تند قرار میدهد.
وی در پایان تاکید کرد که باید عکسالعمل افکار عمومی نسبت به ائتلافها سنجیده شود تا مشخص شود آیا مردم از این ائتلافها استقبال میکنند یا از آن دوری میجویند.
انتهای پیام
نظرات