• دوشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۴ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 94093018150
  • خبرنگار : 71420

تاج به ایسنا خبر داد

آلودگی هوا بازی نفت- استقلال اهواز را به تعویق انداخت

آلودگی هوا بازی نفت- استقلال اهواز را به تعویق انداخت

دیدار تیم‌های فوتبال نفت تهران و استقلال اهواز، معوقه از هفته ششم لیگ برتر به دلیل آلودگی هوا به تعویق افتاد.

دیدار تیم‌های فوتبال نفت تهران و استقلال اهواز، معوقه از هفته ششم لیگ برتر به دلیل آلودگی هوا به تعویق افتاد.

به گزارش ایسنا، با توجه به آلودگی شدید هوای تهران و هشدارهای سازمان‌های مسئول، سازمان لیگ فوتبال ایران دیدار معوقه هفته ششم لیگ برتر فوتبال بین دو تیم نفت تهران و استقلال اهواز را که قرار بود فردا (سه‌شنبه) در تهران برگزار شود، به تعویق انداخت.

مهدی تاج رییس سازمان لیگ در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به دلیل تداوم آلودگی تهران، تصمیم گرفتیم بازی را فردا برگزار نکنیم. اما در صورتی که هوای روز چهارشنبه تهران به وضعیت مطلوب رسید این بازی برگزار می‌شود. البته در صورتی که وضعیت نامطلوب هوای تهران ادامه پیدا کند، امکان دارد در صورت موافقت باشگاه نفت به عنوان میزبان، این بازی در ورزشگاه شهر قدس برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha