• چهارشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 94092514551
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد

فعالیت 4700 فرهنگی آزاده در آموزش و پرورش

فعالیت 4700 فرهنگی آزاده در آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش در جشنواره آزاد مثل آزاده گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از رویکردهای آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش در جشنواره آزاد مثل آزاده گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از رویکردهای آموزش و پرورش است.

به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، دکتر علی اصغر فانی در اولین جشنواره ادبی "آزاد مثل آزاده "که با همت وزارت آموزش وپرورش برگزار شد، گفت: در دوران اسارت اولویت مهم حفظ روحیه فرهنگی و معنوی آزادگان بود که آقای ابوترابی سنگربان فرهنگ در بین اسرا بودند و نقش بی‌بدیلی را دراین زمینه ایفا کردند.

وی ضمن گرامیداشت یاد وخاطره آزاده سرافرازابوترابی افزود: وجود ابوترابی در بین اسرا تضمینی برای حفظ سنگرهای فرهنگی، فکری، اسلامی و ایرانی بود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود 4700 فرهنگی آزاده شاغل در آموزش و پرورش افزود: آزادگان کسانی بودند که بخشی از عمرشان را در اسارت بودند و امروز برای نظام تعلیم و تربیت سرمایه‌ای ارزشمند هستند.

فانی ادامه داد: آموزش و پرورش دستگاهی است که منابع زیرساختی هر کشور را تامین می‌کند و امروز با داشتن بیش از 13میلیون دانش آموز رویکرد ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نقش معلمان آزاده در آموزش اسرا تصریح کرد: خوشحالم که اولین جشنواره "آزاد مثل آزاده "به بخش کودکان و نوجوانان اختصاص یافته است و کاری که امروز شاهد آن هستیم دنباله کار فرهنگی است که آقای ابوترابی و همکارانش در اردوگاه‌های اسرا آنرا دنبال می کردند.

به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عضو کابینه تدبیر و امید گفت: خروجی این جشنواره و جشنواره‌های بعدی منابع خوبی برای آموزش و پرورش خواهد بود تا ما از این منابع در کتاب های درسی و همچنین بخش فرهنگی و پرورشی استفاده کنیم.

گفتنی است در پایان این جشنواره از تعدادی آزادگان و فعالان در این عرصه با حضور وزیرآموزش وپرورش، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha