• شنبه / ۱۴ آذر ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94091408014

دلیل اختلاف قیمت غذا در رستوران‌های بالا و پایین شهر

دلیل اختلاف قیمت غذا در رستوران‌های بالا و پایین شهر

به گفته رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران، قیمت غذاهای مشابه در رستوران‌های پایین شهر با بالای شهر متفاوت بوده که البته این موضوع به دلایل مختلفی مربوط است.

به گفته رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران، قیمت غذاهای مشابه در رستوران‌های پایین شهر با بالای شهر متفاوت بوده که البته این موضوع به دلایل مختلفی مربوط است.

سید علی اصغر میرابراهیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هر رستوران براساس کیفیت و موادی که در غذاهای خود استفاده می‌کند، آنالیز قیمت‌های خود را به اتحادیه ارائه می‌دهد و ما پس از بررسی‌های لازم قیمت آن را تعیین و نهایی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه نظارت های لازم بر روند قیمت گذاری غذا در رستوران‌ها و اجرای آن ها صورت می‌گیرد گفت: در حال حاضر در رده‌بندی رستوران‌ها سه نوع درجه‌بندی داریم که فاکتورهای مختلفی در این زمینه تاثیرگذار است.

وی همکف بودن، دکور و طراحی، متراژ، نبش خیابان اصلی بودن، داشتن پارکینگ و فاکتورهای دیگر را از عواملی دانست که در تعیین نوع درجه رستوران تاثیرگذار است.

میرابراهیمی با بیان اینکه یکی از فاکتورهایی که در درجه یک بودن رستوران ها نقش مهمی دارد، قرار داشتن آن ها در طبقه همکف است بیان کرد: به عنوان مثال رستوران‌های درجه یک در زیرزمین قرار ندارند.

وی گفت: در حال حاضر حدود 300 رستوران درجه یک در شهر تهران داریم که البته این تعداد به جز شهر ری و شمیرانات است و تعداد 400 رستوران درجه3 نیز داریم.

طرح ستاره‌دار کردن رستوران‌ها متوقف شد

رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران با بیان اینکه یکی از پرطرفدارترین اماکنی که توجه شهروندارن را به خود جلب می‌کند، بی‌تردید به رستوران ها و غذاخوری های شهر ارتباط پیدا می‌کند، درباره طرح ستاره‌دار کردن رستوران‌ها نیز گفت: این طرح متوقف شد و به دلایل مختلف سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با این موضوع موافقت نکرد.

وی پیش از این گفته بود که قرار است تهران به عنوان آزمایشی در این طرح پیش قدم باشد و در صورت موفقیت‌آمیز بودن آن به سایر استان ها نیز تسری یابد.

به گفته میرابراهیمی، رستوران‌های متقاضی شرکت در طرح ستاره‌دار شدن باید مبلغ شش میلیون تومان به عنوان هزینه بازرسی و سایر هزینه ها پرداخت می‌کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۹-۱۴ ۱۳:۲۶

لطف کنيد و اسامي و آدرس اين رستورانهاي درجه 1-2-3 را اعلام کنيد تا مردم استفاده کنند