• چهارشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۴ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 94090402864
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

زائرین 21 استان از کرمانشاه راهی کربلا می‌شوند

زائرین 21 استان از کرمانشاه راهی کربلا می‌شوند

ایسنا/کرمانشاه رییس پلیس راه استان کرمانشاه از افزایش شش برابری ترافیک جاده‌های استان در روزهای مانده به اربعین حسینی خبر داد.

رییس پلیس راه استان کرمانشاه از افزایش شش برابری ترافیک جاده‌های استان در روزهای مانده به اربعین حسینی خبر داد.

سرهنگ محمد مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: در حال حاضر زائرین 21 استان کشور از مسیر استان کرمانشاه راهی مرز مهران می‌شوند و این امر ترافیک جاده‌های استان را در حال حاضر پنج تا شش برابر افزایش داده است.

وی اظهار کرد: با توجه به افزایش سفر زائران به کربلا با نزدیک شدن به اربعین حسینی، پیش‌بینی می‌شود ترافیک جاده‌های استان در هفته آینده بیش از این‌ نیز افزایش یابد.

رییس پلیس راه استان کرمانشاه در همین راستا از بکارگیری 46 تیم گشتی بصورت شبانه‌روزی در مسیر تردد زوار در سطح جاده‌های استان خبر داد.

وی اظهار کرد: تمام نیروهای خود را در روزهای مانده به اربعین در سطح جاده‌های استان بکار گرفته و از نیروهای کمکی از استان‌های دیگر نیز استفاده می‌کنیم.

مرادی با توجه به حجم بالای ترافیک جاده‌های استان در روزهای مانده به اربعین، از تمام رانندگان خواست تا بیش از هر زمان مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و به طور جد از سبقت و سرعت غیرمجاز خودداری کنند.

وی افزود: هم‌چنین توصیه ما این است که رانندگان حتما قبل از رانندگی استراحت کامل داشته و در موکب‌هایی که در طول مسیر برای زائران در نظر گرفته شده استراحت کنند.

مرادی تاکید کرد: با توجه به حجم بالای تردد در جاده‌های استان، جهت حفظ جان زائران هیچ گونه اغماضی در برخورد با تخلفات نخواهیم داشت و در صورت مشاهده دو تخلف حادثه‌ساز همزمان، حتما خودروی متخلف توقیف خواهد شد.

مرادی با اشاره به همزمانی ایام اربعین با فصل سرما از رانندگان خواست تا حتما تجهیزات زمستانی را با خود به همراه داشته باشند.

رییس پلیس راه استان کرمانشاه هم‌چنین از هماهنگی با بیمه جهت استقرار گشت‌های بیمه در دو محور استان خبر داد و توصیه کرد: رانندگان حتما مدارک خود و خودرو را همراه داشته باشند تا خدای نکرده در صورت بروز تصادف احتمالی، امورمربوط به بیمه را در کرمانشاه انجام دهند و مجبور به بازگشت به استان خود نباشند.

*عکس تزیینی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha