• چهارشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94090402619

تشخیص سلامت گوشت با آزمایش نانولوله

تشخیص سلامت گوشت با آزمایش نانولوله

محققان آمریکایی روش جدیدی را ابداع کرده‌اند که با استفاده از نانولوله‌ها می‌تواند به سرعت فساد گوشت را تشخیص دهد.

محققان آمریکایی روش جدیدی را ابداع کرده‌اند که با استفاده از نانولوله‌ها می‌تواند به سرعت فساد گوشت را تشخیص دهد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این آزمایش می‌تواند به تشخیص سلامت گوشت و غذاهای دریایی که از کشتارگاه‌ها یا دریا به بازار منتقل شده‌اند، کمک کند.

یانکه چی و همکارانش از دانشگاه یوتا برای سرعت بخشیدن به این فرآیند یک آزمایش ساده ابداع کردند که نتایج حساس را به سرعت انتقال می‌دهد.

آن‌ها از نانولوله‌های بسیار درخشان و توخالی استفاده کردند که در زمان واکنش نشان دادن به ترکیباتی که از گوشت حین تجزیه شدن آن منتشر می‌شود، کمتر می‌درخشد.

محققان برای آزمایش این نانولوله‌ها، نمونه‌های یک گرمی از انواع گوشت گاو، مرغ، ماهی و میگو را برای چهار روز در محفظه‌های دربسته‌ای قرار دادند. زمانی که سیستم قابل حمل با یک قاشق چایخوری از بخار متصاعد شده از نمونه مواجه شد، در کمتر از یک ساعت واکنش نشان داد که برای سنجش بلادرنگ تازگی ماده غذایی، مناسب است.

این محققان همچنین دریافتند که لوله‌ها تا بیش از 10 درصد کاهش درخشش داشتند که نشان‌دهنده فاسد شدن نمونه بود.

جزئیات این تحقیق در مجله ACS Sensors منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha