• یکشنبه / ۱ آذر ۱۳۹۴ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94090100353
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مروری بر 1300 مقاله نشان داد

تأثیر مصرف منظم گردو بر سلامت قلب

تأثیر مصرف منظم گردو بر سلامت قلب

پژوهش محققان مرکز تحقیقات علوم زندگی آمریکا نشان می‌دهد مصرف منظم 60 گرم گردو می‌تواند خطرات بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

پژوهش محققان مرکز تحقیقات علوم زندگی آمریکا نشان می‌دهد مصرف منظم 60 گرم گردو می‌تواند خطرات بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه اصفهان محققان این مرکز علمی با بررسی هزار و 301 مقاله و 61 آزمون نشان داده‌اند که گردو با داشتن چربی‌های اشباع، فیبر رژیم غذایی و پروتئین پتانسیل بالایی را برای کاهش کلسترول بد، فشار خون دیاستولیک و التهاب داشته و خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز کاهش می‌دهد.

گردو به تنهایی می‌تواند کلسترول تام، تری گلیسیرید و LDL یا همان کلسترول بد را کاهش دهد. علاوه بر این گردو تنها آجیلی است که از میزان چشمگیری آلفا لینولنیک اسید _گونه گیاهی امگا 3_ برخوردار است.

بنابراین مصرف روزانه دو الی سه اونس چیزی معادل 60 گرم گردو می‌تواند به طور چشمگیری سلامت کلی بدن و به ویژه قلب را تأمین کند.

نتایج این پژوهش در مجله "American Journal of Clinical Nutrition" منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha