• سه‌شنبه / ۵ آبان ۱۳۹۴ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 94080502104
  • خبرنگار : 71498

علت عقب‌ماندگی انرژی تجدید پذیر چیست؟

علت عقب‌ماندگی انرژی تجدید پذیر چیست؟

مدیرعامل سابق سازمان انرژی های نو علت اصلی عقب ماندگی در توسعه انرژی های تجدیدپذیر را پایین بودن قیمت برق و سوخت فسیلی در کشور دانست و افزود: محقق شدن ایجاد ظرفیت تولید پنج هزار مگاوات انرژی نو در کشور در گرو اعتبار دادن به بخش خصوصی و ارائه تسهیلات است.

مدیرعامل سابق سازمان انرژی های نو علت اصلی عقب ماندگی در توسعه انرژی های تجدیدپذیر را پایین بودن قیمت برق و سوخت فسیلی در کشور دانست و افزود: محقق شدن ایجاد ظرفیت تولید پنج هزار مگاوات انرژی نو در کشور در گرو اعتبار دادن به بخش خصوصی و ارائه تسهیلات است.

یوسف آردمولی در گفت وگو با ایسنا در خصوص واکنش نمایندگان مجلس به عقب ماندگی انرژی های تجدید پذیر اظهار کرد: دولت باید با دریافت سوبسید از انرژی هایی که محیط زیست را آلوده می‌کنند و دادن آن به دست‌اندرکاران توسعه انرژی تجدید پذیر موجب ارتقاء کشور شود.

دبیر ستاد توسعه فناوری انرژیهای تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری ادامه داد: یکی دیگر از شرط‌های افزایش انرژی تجدیدپذیر در کشور، ارائه تسهیلات با شرایط مناسب برای بخش خصوصی و بکارگیری سرمایه‌گذاری خارجی است.

مدیر عامل سابق سازمان انرژی های نو با بیان اینکه در این راستا باید به بخش صنعت برای تولید تجهیزات نیروگاه‌ها و دستگاه‌های مربوط به این بخش کمک بلاعوض خوبی شود، گفت: این امر موجب افزایش تولید داخلی و تقویت این بخش می‌شود.

آردمولی اظهار کرد: اگر ما بتوانیم ظرفیت داخلی را افزایش دهیم و تکیه خود را بیشتر به این بخش متمرکز کنیم قطعا با خودکفایی و ایجاد یک گردش اقتصادی خوب می‌توانیم در این حوزه ارتقا یابیم.

وی ادامه داد: دولت باید حمایت های ویژه ای را از نیروگاه های بادی و آبی داشته باشد چرا که تنها از این طریق سرمایه گذاری در این زمینه افزایش و کشور پیشرفت می کند.

مدیر عامل سابق سازمان انرژی های نو با بیان این که در حال حاضر 30 ریال برای عوارض برق اخذ می شود، اظهار کرد: این میزان عوارض باید برای گاز و مازوت که محیط زیست را آلوده می کند نیز وجود داشته باشد.

آردمولی با اشاره به رویکرد جدید وزارت نیرو برای ارتقاء و توسعه انرژ های تجدیدپذیر گفت: به تازگی وزارت نیرو با افزایش قیمت خرید انرژی‌ تجدیدپذیر گام موثری را در جهت توسعه این نوع انرژی برداشته است که می‌تواند بسیار موثر باشد.

وی با بیان این‌که علاوه بر ارائه‌ی تسهیلات دولت باید وام‌های کم‌بهره‌ای را برای توسعه انرژی‌های تجدید‌پذیر در نظر بگیرد، ادامه داد: ایران از کشورهای اروپایی در توسعه انرژی‌های تجدید‌پذیر بسیار عقب مانده است.

به گفته مدیر عامل سابق سازمان انرژی های نو در حال حاضر در کشورهای آمریکا، آلمان، استرالیا، چین نیمی از انرژی به صورت تجدید‌پذیر تامین می‌شودو دولت آنها با حمایت‌های مالی، ارائه‌ی تسهیلات و همچنین انجام کارهای تحقیقاتی به توسعه انرژی‌های تجدید‌پذیر کمک می‌کند.

آردمولی با بیان این‌که در حال حاضر بیش از 300 میلیون کیلووات ساعت در سال انرژی تجدیدپذیر در کشور تولید می‌شود، اظهار کرد: این درحالی است که باید سالی پنج هزار مگاوات ساعت انرژی تجدید‌پذیر در کشور تولید شود که امیدواریم با حمایت مجلس و دولت بتوانیم به این مهم دست یابیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha