• چهارشنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۴ / ۲۰:۵۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 94072919451
  • خبرنگار : 71431

پلیس پایتخت اعلام کرد:

انفجار کپسول گاز در یکی از هیات‌های شهرری

انفجار کپسول گاز در یکی از هیات‌های شهرری

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران، از وقوع انفجار کپسول گاز در یکی از هیات‌های عزاداری اتباع افغانی در شهرری خبر داد.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران، از وقوع انفجار کپسول گاز در یکی از هیات‌های عزاداری اتباع افغانی در شهرری خبر داد.

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت اعلام کرد که عصر امروز در یکی از هیات‌های مذهبی اتباع افغانی در منطقه باقرشهر شهرری کپسول گازی در آشپزخانه منفجر شده و خساراتی برجای گذاشته است.

براساس اعلام پلیس پایتخت در این حادثه 30 نفر از اتباع افغان دچار سوختگی سطحی شدند که با همکاری عوامل پلیس و اورژانس به بیمارستان منتقل شدند. همچنین در پی این حادثه، مورد فوتی گزارش نشده و بررسی کارشناسان نشان می‌دهد که علت، انفجار کپسول گاز در آشپزخانه بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha