• سه‌شنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۴ / ۰۳:۴۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 94071408842
  • خبرنگار : 71498

وزارت نیرو چگونه به تکلیف مجلس عمل می‌کند؟

خرید آب بسته‌بندی در برنامه وزارت نیرو

خرید آب بسته‌بندی در برنامه وزارت نیرو

معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی گفت: براساس تاکید مجلس شورای اسلامی بر لزوم جداسازی آب شرب و خانگی در برنامه داریم که در پایانه‌هایی آب بسته‌بندی توزیع کنیم.

معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی گفت: براساس تاکید مجلس شورای اسلامی بر لزوم جداسازی آب شرب و خانگی در برنامه داریم که در پایانه‌هایی آب بسته‌بندی توزیع کنیم.

علیرضا دائمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه "در حال حاضر آب شرب از کشاورزی جدا شده است"، اظهار کرد: اگر در برخی مواقع از آب شرب برای کشاورزی استفاده می‌شود با آن برخورد جدی صورت می‌گیرد.

وی با بیان این‌که برنامه‌ای را برای جداسازی آب شرب و خانگی در دست داریم، گفت: این مساله باید به تدریج صورت بگیرد، چراکه سرمایه‌گذاری زیادی را نیاز دارد.

به گفته معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی اعتقاد ما این است که باید مصرف خانگی نیز از استاندارد بالایی برخوردار باشد، چرا که این مصرف برای استحمام و شست‌وشوی مواد خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد، لذا استاندارد‌بودن آن یکی از مهم‌ترین نکات در نظر گرفته شده برای وزارت نیرو است.

دائمی در خصوص نحوه‌ی عملکرد این طرح گفت: این کار باید به صورت نمونه در برخی شهرها که مشکلات کمتری دارند مانند شهرهای جدید صورت بگیرد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر در برخی شهرها مانند قم که شبکه آب شرب آن‌ها کیفیت مناسبی دارد شبکه توزیع را جدا کرده‌ایم، اظهار کرد: مهم‌ترین بحث در این زمینه رعایت استاندارد و در نظر گرفتن معیارهای کیفی است.

معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی با بیان این‌که ممکن است برخی مکان‌ها اصلا نیازی به انجام این کار نداشته باشند، افزود: به ندرت در جهان سیستم دو شبکه‌ای وجود دارد و با توجه به این‌که این کار هزینه‌بر است و سرمایه زیادی می‌خواهد باید تمام جوانب آن در نظر گرفته شود.

به گفته دائمی در حال حاضر آبی که به عنوان آب شرب و خانگی توزیع می‌شود، کیفیت مطلوبی دارد و قصد نداریم که میزان این کیفیت را کاهش دهیم.

وی اظهار کرد: مساله‌ی مورد توجه این است که توزیع آب بسته‌بندی نه تنها برای دولت بلکه برای مردم نیز هزینه‌بر است چرا که هزینه توزیع آب بسته‌بندی 500 برابر آب شیر محاسبه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۰۸:۴۱

در موارد متعدد از سوي محققين عنوان شده که نگهداري اين بطري ها شرايط ويژه اي لازم دارد مخصوصا که نبايد جلوي نور خورشيد نگهداري شوند که سرطانزا مي شوند و .... بهتره روي اين مسئله بیشتر مطالعه بشود .