• سه‌شنبه / ۳۱ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 94063119762
  • منبع : مطبوعات

رئیس کل محاکم تهران:

فرهنگ‌سازی و نظارت دو رکن اساسی در پیشگیری از وقوع جرم است

فرهنگ‌سازی و نظارت دو رکن اساسی در پیشگیری از وقوع جرم است

رییس کل دادگاه‌ها عمومی و انقلاب تهران گفت: ارتکاب جرم هزینه‌های سنگینی را بر جامعه وارد می‌سازد؛ از این رو نیاز به مطالعه و تحقیق در جهت پیشگیری از وقوع جرم احساس می‌شود.

رییس کل دادگاه‌ها عمومی و انقلاب تهران گفت: ارتکاب جرم هزینه‌های سنگینی را بر جامعه وارد می‌سازد؛ از این رو نیاز به مطالعه و تحقیق در جهت پیشگیری از وقوع جرم احساس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عباس پوریانی در دیدار از مجتمع قضایی شهید مطهری (ره) با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در پیشگیری از وقوع جرم، اظهار کرد: بهترین سیاست برای کاهش وقوع جرم، پیشگیری از وقوع جرم است که این مهم از طریق فرهنگ‌سازی و نظارت‌های پیشگیرانه دستگاه‌های قضایی و اجرایی و تلاش مسئولان بدست می‌آید.

وی افزود: جهالت، فقر و کمبودهای اقتصادی، عدم نهادینه شدن ارزش‌ها و معیارهای الهی و بی‌توجهی به این معنویت‌ها از جمله عواملی هستند که می‌توانند موجبات جرم را فراهم کند.

رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران افزایش آگاهی مردم و فرهنگ‌سازی در حوزه پیشگیری از وقوع جرم را فعالیتی زمان‌بر دانست و گفت: هزینه‌ای که برای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی صرف می‌شود، قطع یقین کمتر از مبلغی است که برای جبران آثار سوء ارتکاب جرم باید هزینه شود و باید با برنامه‌ریزی و اتخاذ تدابیر ویژه به سمت تحقق این مهم گام برداریم و نباید انتظار داشته باشیم که سریعاً به نتیجه مطلوب برسیم.

این مقام قضایی تاکید کرد: پیشگیری از وقوع جرم تنها با از بین بردن بسترهای آن در جامعه محقق می‌شود و هر نهادی به نوبه خود در رسیدن به این هدف مسئولیت دارد.

وی حمایت‌های مردمی در امر پیشگیری از وقوع جرم را مهم ارزیابی و تصریح کرد: برای پیشگیری از وقوع جرم به بازنگری ساختارهای جامعه نیاز است و این مهم نیز فقط با مشارکت عموم مردم جامعه محقق می شود.

رئیس کل محاکم تهران تاکید کرد: اگر همه نهادها و دستگاه‌های اجرایی در انجام وظایف خود با یکدیگر هم‌افزایی داشته و به درستی به قوانین عمل کنند، قطع یقین زمینه ارتکاب جرم در جامعه کاهش می‌یابد.

پوریانی افزود: وجود مشکلات نیز نباید موجب سهل انگاری در امر پیشگیری از وقوع جرم شود، بلکه باید تمام تلاش خود را برای پیشگیری از جرم در ابعاد مختلف آن به‌کار گیریم.

وی در پایان با ابراز نگرانی از عناوین متعدد مجرمانه در قانون و ورود سالانه 15 میلیون پرونده به دستگاه قضایی اضافه کرد: با بهره‌گیری از استادان و خبرگان علمی و اجرایی کشور و متولیان فرهنگی و رسانه‌های جمعی و با در اختیار گرفتن اقدامات کارشناسی صورت گرفته در کنفرانس‌ها، کمیته‌ها و کارگروه‌های مختلف تلاش بر این است منویات و انتظارات مقام معظم رهبری در حوزه پیشگیری از وقوع جرم اجرایی و عملیاتی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۱ ۱۰:۴۰

سلام سوال : در 1394.6.25 دادخواستي در دفتر خدمات قضايي ثبت کرده ام و مسئول آن دفتر گفت که ظرف دو روز از طرف دادگاه ، تعيين شعبه مي شود و براي شما اس ام اس ارسال مي کنند و شماره کلاسه پرونده و شعبه تان را اطلاع مي دهند ولي بعد از چهار پنج روز اس ام نيامد و به دفترخانه مراجعه کردم و گفتم چرا تعيين شعبه نشده است و آنها گفتند که به معاون ارجاع آن مجتمع قضايي برو و بپرس که پرونده در دست آنهاست ، به آنجا مراجعه کردم و گفتند که کل تهران اينجوري هست که معاونين ارجاع ها از تاريخ 25 هر ماه تا دوم سوم ماه بعدي ، پرونده ها را به شعبه ارجاع نمي کنند !!! در هر ماه ، تقريبا هشت روز تعطيل پنجشنبه و جمعه را داريم و شش روز هم اگر اينجوري تعطيل کنند جمعا چهارده روز ( نصف يک ماه ) و بعلاوه تعطيلات رسمي را هم اضافه کنيد . يعني از 31 روز ، چند روز کار مي کنند ؟ جناب آقاي پورياني ! آيا حضرتعالي نظارتي بر اين قضيه داريد ؟ شايد هم علتي دارد که به نظرم اگر اطلاع رساني شود بهتر است .