• جمعه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ / ۲۰:۴۲
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 94062717191

مردانی به مدال نقره گرندپری تکواندوی ترکیه رسید

مردانی به مدال نقره گرندپری تکواندوی ترکیه رسید

سجاد مردانی با قبول شکست مقابل حریف کره ای در رقابت های گرند پری تکواندوی ترکیه به مدال نقره رسید.

سجاد مردانی با قبول شکست مقابل حریف کره ای در رقابت های گرند پری تکواندوی ترکیه به مدال نقره رسید.

به گزارش ایسنا، مرحله دوم رقابت های گرندپری تکواندوی ترکیه امروز آغاز شد و نمایندگان ایران در اوزان 67- و 67+ کیلوگرم زنان و 80+ کیلوگرم مردان به مصاف رقبای خود رفتند.

سجاد مردانی در وزن 80+ کیلوگرم در فینال با کلاه و هوگو قرمز مقابل حریف کره ای قرار گرفت و خیلی زود با یک ضربه سر به 3 امتیاز رسید اما حریف کره ای امتیازات از دسته رفته را جبران کرد و راند اول را شش بر سه به نفع خود به پایان رساند. در راند دوم و سوم نماینده کره روند امتیاز گیری خود را ادامه داد و با نتیجه 14 بر 8 پیروز شد و سجاد مردانی به مدال نقره رسید.

نماینده سنگین وزن ایران برای رسیدن به فینال ابتدا دافید ساندرس از نیوزیلند را در راند دوم 12 تایی کرد. او در ادامه مقابل امید عمیدی دیگر نماینده ایران قرار گرفت که به صلاحدید کادرفنی این مبارزه برگزار نشد و به دلیل امتیاز بهتر مردانی در رنکینگ المپیک، عمیدی انصراف داد. مردانی در یک چهارم پایانی با ارمان مارشال سیلا از بلاروس مبارزه کرد و 11 بر نه پیروز شد و به نیمه نهایی رسید. مردانی در این مرحله دیمیتری شوکین ازبکستانی قهرمان جهان در سال 2015 را در ثانیه های پایانی شش بر پنج شکست داد و راهی فینال شد.

مردانی در آخرین رنکینگ اعلام شده از سوی فدراسیون جهانی نفر هشتم وزن چهارم المپیک است او در گرند پری ترکیه با مدال نقره به 24 امتیاز مسابقات رسید. مردانی به تازگی از بند مصدومیت رها شده و به دلیل آسیب دیدگی مرحله اول گرند پری را از دست داد.

اما در بخش بانوان ایران با دو نماینده در رقابت ها حاضر بود که اکرم خدابنده و شکرانه ایزدی هر دو نماینده ایران با قبول شکست مقابل رقبای خود حذف شدند تا دست بانوان از مدال گرند پری ترکیه کوتاه بماند.

فردا( شنبه) مسعود حجی زواره، مهدی خدابخشی و آرمان هادی پور نمایندگان ایران خواهند بود.

این رقابتها با حضور 32 تکواندوکار برتر رنکینگ المپیک و در 4 وزن المپیکی زنان و مردان به مدت سه روز پیگیری خواهد شد.

مسابقات گرندپری G4 است و به دارندگان مدال طلا، 40 امتیاز، نقره 24 امتیاز و برنز 14.4 امتیاز در راستای افزایش امتیازات رنکینگ المپیک برای کسب سهمیه المپیک 2016 ریو تعلق خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha