• جمعه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94062716871
  • خبرنگار : 80001

رییس کانون انبوه‌سازان:

مالیات مستقیم به گرانی خانه منجر می‌شود

مالیات مستقیم به گرانی خانه منجر می‌شود

رییس کانون سراسری انبوه‌سازان کشور گفت: با تصویب «اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم» قیمت تمام شده مسکن بالا می‌رود و قدرت خرید مردم پایین می‌آید.

رییس کانون سراسری انبوه‌سازان کشور گفت: با تصویب «اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم» قیمت تمام شده مسکن بالا می‌رود و قدرت خرید مردم پایین می‌آید.

جمشید برزگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: به جای افزایش مالیات‌ها باید بهره‌وری تولید را افزایش داد. آن موقع می‌توان مالیات بر حقوق، مالیات بر درآمد، مالیات بر ارزش افزوده و سایر مالیات‌ها را گرفت که سرجمع آنها بیشتر از مالیات‌های مستقیم می‌شود.

رییس کانون سراسری انبوه سازان ادامه داد: باید قانون در یک پروسه زمانی تصویب شود؛ نه این‌که به یکباره بیاییم بدون لحاظ شرایط اقتصادی کشور، قانونی را وضع کنیم که به ضرر تولید باشد.

برزگر با بیان این‌که بسیاری از دستگاه‌ها به «اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم» اعتراض کردند، گفت: ما هم اعتراض خود را نوشتیم و درخواست ما این است که قانون برگردد و اصلاح شود؛ چرا که در این وضعیت رکود، هم بخش ساخت و ساز و هم بخش صنعت توان پرداخت مالیات را ندارند. دولت باید ابتدا به تولید رونق بخشد و سپس به صورت پله‌کانی شود مالیات‌ها را افزایش دهد.

وی با اشاره به قانون عرصه و اعیان تاکید کرد: نرخ عرصه و اعیان قرار است محاسبه شود. حال، فرض کنید ما زمینی را به مبلغ متری 2 میلیون تومان خریدیم. در موقع واگذاری با محاسبه اعیانی‌اش می‌شود 2.5 میلیون تومان. سوال من این است که کجای دنیا از ماده اولیه مالیات می‌گیرند؟ همه جا از تولید و درآمد مالیات می‌گیرند، نه از سرمایه اولیه.

رییس کانون سراسری انبوه سازان پیشنهاد کرد: قانون مالیات‌ها تا آخر برنامه ششم به همین منوال ادامه یاید. البته با توجه به این‌که من نایب رییس اتاق بازرگانی آذربایجان شرقی هستم این را از طرف جامعه کارآفرینان استان می‌گویم. این قانون با اعتراض واحدهای تولیدی مواجه شده و خود مدیران مالیاتی هم درگیر مساله هستند و با آن مشکل دارند.

برزگر تاکید کرد: درست است که باید وابستگی بودجه به نفت از بین برود اما این به معنای این نیست که ما یک شبه ره چند ساله را طی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۵:۳۷

گيريم که ماليات سنگين ببندن ملت با کدوم پس انداز يا نقدينگي قدرت خريد مسکن خواهند داشت. وقتي ارزش بازار سرمايه از 420 هزار ميليارد تومن در بهمن 92 به 266 هزار ميليارد تومن رسيده پس مسکن هم مستلزم اينست که چنين ريزشي را تجربه کند که قطعا اتفاق خواهد افتاد! موعدش خواهد رسيد!

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۲۰:۰۷

تا چقدر دولت و مسئولين کشور سعي در رونق بازار مسکن به بالاترين قيمت ممکن دارند اما اکنون حدود سه سال است چنين نظراتي مبني بر رونق بازار وافزايش قيمت را مي دهند اما اين يک توهم بيش نيست وبا اين نوع تفکر فقط اسيب بيشتري بر اقتصاد کشور وبخش مسکن وارد مي کنند. از يک طرف قيمت مسکن نسبت به چند سال گذشته حدود 300درصد رشد کرده واز طرف ديگر درامد مردم بشدت کاهشي بوده ومردم براي معيشت خود دچار مشکلات اساسي هستند ومسئولين وام مسکن را با سودهاي نجومي به مردم پيشنهاد مي کنند در اخر تا قيمت مسکن به قيمت واقعي خود نزديک نشود امکان رونق بازار وجود نخواهد داشت براي چند سال اينده در مورد قيمت مسکن يکديگر را در همين خبرگزاري خواهيم ديد

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۲۱:۰۳

ماليات بر مسکن باعث ايجاد شفافيت در بازار مسکن و جمع اوري بساط دلالي مي شود و همين امر باعث کاهش قيمت مسکن و رونق بازار مسکن خواهد شد.