• چهارشنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۰:۴۱
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 94062515703
  • خبرنگار : 71060

توضیحات وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر فیس‌بوک

توضیحات وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر فیس‌بوک

وزیر ارتباطات تاکید کرد: فیلترینگ شبکه‌هایی مانند فیس بوک و توئیتر قبل از دولت یازدهم صورت گرفته و اکنون در این زمینه برخی نمایندگان دولت به طور شفاهی صحبت‌هایی را مطرح کرده‌اند.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: فیلترینگ شبکه‌هایی مانند فیس بوک و توئیتر قبل از دولت یازدهم صورت گرفته و اکنون در این زمینه برخی نمایندگان دولت به طور شفاهی صحبت‌هایی را مطرح کرده‌اند.

محمود واعظی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره این که چندی پیش یکی از اعضای کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای اینگونه اعلام کرده بود که این احتمال وجود دارد که با ارسال نامه درخواستی از سوی وزارت ارتباطات، شبکه اجتماعی فیس بوک رفع فیلتر شود، گفت: این صحبت‌ها از سوی یکی از اعضای این کمیته مطرح شده و به معنای نظر کلی کارگروه مربوطه نیست.

وی ادامه داد: وزارت ارتباطات زمانی وارد عمل می‌شود که بیش از 50 درصد اطمینان داشته باشد که نتیجه مثبتی حاصل می‌شود. در خصوص این موضوع نیز اگرچه برخی نمایندگان دولت به طور شفاهی صحبت‌هایی را مطرح کرده‌اند اما هنوز به طور رسمی مطلبی ارسال نشده است.

واعظی با تاکید بر اینکه در این زمینه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای تصمیم گیرنده است و فعالیت مجدد این شبکه‌ها بستگی به تجدید نظر این کارگروه دارد، یادآور شد: این مساله تنها به وزارت ارتباطات مربوط نمی‌شود چراکه ما تنها یک عضو در این کمیته داریم.

وزیر ارتباطات با اشاره به طرح فیلترینگ هوشمند متذکر شد: تلاش داریم این طرح هرچه سریع‌تر اجرایی شود و با عملیاتی شدن فیلترینگ هوشمند، شاید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای در این حکم تجدید نظر کند.

وی در ادامه متذکر شد: شبکه‌های اجتماعی همانطور که فوایدی به دنبال دارند ممکن است آسیب‌هایی را نیز همراه خود داشته باشند اما وظیفه دولت آن است که این فواید را براساس نیاز مردم و ارتباط آنها افزایش داده و در مقابل جلوی آسیب‌ها و تهدیدها را بگیرد.

او همچنین اظهار کرد: برای این کار تلاشهای متعددی صورت گرفته است اما در اولین گام لازم است که مردم را آگاه کنیم که بدانند بدون کمک آنها مبارزه با آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی امری سخت و دشوار می شود، البته این موضوع به آن معنا نیست که ما وظایف خود را انجام ندهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۰۷:۴۲

تعصب بيجا ترمز توسعه است

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۰۸:۱۲

سلام .دنيا خيلي وقت است که ازاين موارد عبور کرده با اطلاع رساني و آموزش ابتدايي و معرفي علمي ابزار هاي رسانه اي به شبکه هاي اجتماعي به عنوان يک فرصت نگاه مي کنند نه يک تهديد . يادمان باشد که قرار بود بگوييم( ما مي توانيم ).

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۱۲:۰۰

با فيلترينگ جلوي پيشرفت وتوسعه ارتباطات رو نميشه گرفت .

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۱۲:۵۳

يک کارد آشپزخانه اگر براي خرد کردن گوشت و درست کردن کباب استفاده شود خوب است ولي اگر در چاقو کشي و شرارت استفاده شود مي شود آلت قتاله. ولي يک ملکولش پس و پيش نشده. شبکه اجتماعي را هم بهمين قياس حساب کنيد.

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۱۵:۰۱

آقاي وزير! رفع فيلترنکنيد! چراميخواهيد عده اي را ازنانخوري بيندازيد. با فروش فيلترشکنان براي خيلي ازجوان اشتغال ايجاد شده،امنيت شغليشان را به مخاطره نيندازيد!

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۵ ۱۷:۲۶

بي زحمت فيلتر فيس بوک رو که ورداشتين فيلتر توييتر رو هم ورداريد اخه توييتر ديگه چي داره که فيلتر کردين