• چهارشنبه / ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۲:۲۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94061811377
  • خبرنگار : 80001

پیش‌بینی رشد تولید مسکن در شش ماهه دوم امسال

پیش‌بینی رشد تولید مسکن در شش ماهه دوم امسال

یک کارشناس مسکن با اشاره به افزایش نسبی معاملات بخش مسکن در مردادماه امسال، پیش‌بینی کرد که در شش ماهه دوم سال جاری شاهد افزایش ساخت و ساز بخش مسکن باشیم و در سال 1395 این روند به شرایط ایده‌آل خواهد رسید.

یک کارشناس مسکن با اشاره به افزایش نسبی معاملات بخش مسکن در مردادماه امسال، پیش‌بینی کرد که در شش ماهه دوم سال جاری شاهد افزایش ساخت و ساز بخش مسکن باشیم و در سال 1395 این روند به شرایط ایده‌آل خواهد رسید.

احمد تولا دبیر انجمن انبوه‌سازان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: با توجه به امضای «برجام» روند ساخت و ساز در بخش مسکن در شش ماهه دوم سال جاری افزایش خواهد داشت و در سال آینده با توجه به هجوم تقاضا، ساخت و ساز در شرایط ایده‌آل قرار می‌گیرد.

وی افزود: همه ساله در شهریورماه با توجه به مسافرت‌ها و ثبت نام مدارس، معاملات کمتری در بخش مسکن صورت گیرد که این مساله امسال هم اتفاق افتاد.

این کارشناس مسکن با بیان این‌که رونق بخش به تصمیم مردم برای ورود سرمایه‌ها به این بخش بستگی دارد، گفت: مردم باید تصمیم خود را مبنی بر خرید یا ساخت خانه بگیرند. در این خصوص اگر عده‌ای تا الان تردید داشتند به سمت خرید یا ساخت مسکن بروند، بعد از توافق هسته‌یی تا حدودی بر تردید خود غلبه می‌کنند.

تولا، یکی از عوامل اصلی رونق احتمالی ساخت و ساز را نیاز انباشته شده بازار دانست و گفت: این نیاز انباشته شده هر چند سال یک بار خودش را نشان می‌دهد که طبق پیش‌بینی‌ها تقاضا برای مسکن در اوایل سال 1395 رخ خواهد داد.

وی در عین حال اظهار کرد: وضع قوانین جدید همچون مالیات بر خانه‌های خالی می‌تواند تا حدودی بر بخش ساخت و ساز تاثیر منفی بگذارد؛ چرا که طبق سنت، بعضی خانواده‌های متوسط به بالا خود را ملزم می‌دانند که فرزندانشان را صاحب خانه کنند و معمولا از سال‌های قبل از ازدواج فرزندان شروع به خرید مسکن می‌کنند. اما هم‌اکنون با وضع قانون مالیات بر خانه‌های خالی، مردم در این بعد دچار تردید می‌شوند و احتمالا پول‌های سرگردان از بانک‌ها سر در می‌آورند.

این کارشناس مسکن با بیان این‌که متاسفانه سیستم بانکی کشور به جای بانکداری، دارد سرمایه‌داری می‌کند، گفت: نظام بانکداری خودش را جانشین مردم می‌داند و با پول مردم کار می‌کند. شرکت می‌خرند، کارخانه می‌خرند یا زمین خرید و فروش می‌کنند. تحرکاتی این‌چنینی به سلامت اقتصاد کمک نمی‌کند و بخش خصوصی از جمله بخش صنعت و بخش ساختمان را تحت تاثیر منفی خود قرار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha