• دوشنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۰:۴۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 94061609811
  • خبرنگار : 71523

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل به ایسنا خبر داد

ورود بزرگترین هیأت علمی اروپایی به ایران

ورود بزرگترین هیأت علمی اروپایی به ایران

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل از ورود وزیر علوم، تحقیقات و اقتصاد کشور اتریش به همراه روسای 17 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی این کشور در روز جاری به کشور خبر داد و گفت: این بزرگترین هیأت علمی است که از کشورهای اروپایی وارد کشور می‌شود.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل از ورود وزیر علوم، تحقیقات و اقتصاد کشور اتریش به همراه روسای 17 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی این کشور در روز جاری به کشور خبر داد و گفت: این بزرگترین هیأت علمی است که از کشورهای اروپایی وارد کشور می‌شود.

دکتر حسین سالار آملی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: امروز دوشنبه وزیر علوم،‌ تحقیقات و اقتصاد کشور اتریش به همراه روسای 17 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی وارد کشور ایران می‌شوند که این هیأت، بزرگترین هیئت علمی است که از کشورهای اروپایی وارد ایران می‌شود.

وی در مورد برنامه‌های وزارت علوم در زمان حضور این هیئت علمی در کشور توضیح داد: از زمانی که این هیأت وارد ایران می‌شود هفت تفاهم نامه اصلی مابین طرفین به امضا می‌رسد که یکی از این تفاهم‌نامه‌ها در سطح سیاست گذاری بین وزارت علوم و وزارت مربوطه و شش تفاهم‌نامه در سطح دانشگاه‌های ایران و اتریش است.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در ادامه از تبادل بورسیه بین دو کشور خبر داد و گفت: کشور ایران در نظر دارد تعدادی بورس به کشور اتریش اعطا کند و با توجه به اینکه رئیس دانشگاه وین، رئیس آکادمی طب سنتی اروپا در اتریش، مدیر عامل آژانس همکاری‌ بین‌المللی آموزشی و پژوهشی اتریش و غیره وارد ایران می‌شوند انتظار می‌رود از آنجایی که مدیر عامل آژانس همکاری‌های بین‌المللی آموزشی و پژوهشی اتریش اعطای بورسیه را در این کشور برعهده دارد قرارداد تبادل صدها بورسیه بین طرفین منعقد شود و کشور اتریش نیز تعدادی بورسیه در اختیار ایران قرار دهد.

دکتر سالار آملی با بیان اینکه این دیدار بنا بر مدل دانشگاه‌ با دانشگاه اجرا می‌شود، توضیح داد: سعی شده است در مدت حضور هیأت اتریشی در کشور، دانشگاه‌های هم سطح دو کشور با یکدیگر رایزنی کرده و در این راستا تفاهم نامه همکاری وین و تهران در روز چهارشنبه به امضا می‌رسد.

وی تاکید کرد: سعی می‌شود از حضور این هیأت با توجه به سطح بالای فناوری آن و ارتباط خوب و مؤثری که بین دو کشور قرار دارد برای توسعه همکاری علمی در بالاترین سطح استفاده شود و مجمعی تشکیل شود که روسای دانشگاه‌های دو کشور یکسال در میان در کشورهای ایران و اتریش روند همکاری خود را ادامه دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۶ ۰۹:۳۰

مورچه چيه که کله پاچه اش باشه. کل اروپا در مشکلات علمي غوطه‌ور است. اونوقت شما به اتريش دل بسته ايد

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۶ ۰۹:۵۷

رهبري فرمود دل به اين خارجي ها نينديد! دلت به چي خوشه آخه؟

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۶ ۱۶:۳۰

به اميد بهبود ديپلماسي علمي کشور

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۶ ۱۹:۰۵

آقايان مراقب باشند اين رفت وامدها بازي غربيها براي سوق دادن کشور شيعه ايران به سمت مورد نظر آنها نباشد زيرا انها براي رسيدن به دنياي خود (که همه چيز انهاست) بسيار مکار وصاحب فکرهستند