رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اجرای پالایشگاه آناهیتا از سال 85 تاکنون در کرمانشاه به تاخیر افتاده، گفت: از مردم بابت این تاخیر عذرخواهی میکنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، سید سعید حیدری طیب در مراسم آغاز عملیات اجرایی پالایشگاه آناهیتا که امروز (سهشنبه، 10 شهریور) با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: این پالایشگاه سال 85 به تصویب رسید، اما به دلایل مختلف به تاخیر افتاد که به این دلیل از مردم عذرخواهی میکنیم.
وی با اشاره به امتیازات فوقالعادهای که این پروژه دارد، خاطرنشان کرد: احداث پالایشگاه آناهیتا علاوه بر ایجاد شغل و توسعه و تحول اقتصادی در استان، جلوی خامفروشی مواد نفتی را نیز میگیرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: امیدواریم بعد از به پایان رسیدن فاز اول، بلافاصله شاهد اجرای فازهای بعدی این پروژه باشیم.
حیدریطیب همچنین با انتقاد از بیتوجهیهایی که طی سالیان گذشته به کرمانشاه صورت گرفته، افزود: ما در جنگ، بسیاری از زیرساختهای استان را از دست دادیم، در حالیکه دولت وقت میتوانست از فرصت جنگ استفاده کند و برای پشتیبانی جبههها قطار را به کرمانشاه بیاورد و بیمارستانهای استان را تجهیز کند.
وی خاطرنشان کرد: در سالهای بعد از جنگ هم آنطور که باید به کرمانشاه توجه نشد و ما امتیاز ویژهای نداشتیم.
نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی از آغاز عملیات اجرایی پالایشگاه آناهیتا به عنوان یک رویداد خوب یاد کرد که شاید بتواند بعد از سالها تحولی در استان ایجاد کند.
حیدریطیب به پتانسیلهای مرزی کرمانشاه نیز اشاره و تصریح کرد: سالانه میلیاردها دلار کالا از مرزهای استان ما به عراق صادر میشود و باید قدر این ظرفیت مرزی را بدانیم.
در ادامه محمد رزم دیگر نماینده کرمانشاه در مجلس نیز از تاخیر 9 ساله آناهیتا انتقاد کرد و گفت: 571 هکتار زمین کشاورزی مرغوب که میتوانست در این سالها برای 12 هزار نفر از اهالی منطقه شغل ایجاد کند، برای احداث پالایشگاه لمیزرع ماند و مردم منطقه هم بیچاره شدند و هم صاحب پالایشگاه نشدند.
وی افزود: این پروژه طی مدت 9 سال تا کنون چهار مدیر عوض کرده و تنها سه درصد پیشرفت فیزکی داشته که جای تامل دارد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه باید فاز اول پروژه ظرف 5 یا 6 ماه به اتمام برسد، افزود: مرحله مهم فازهای بعدی شامل تسطیح، مهندسی و طراحی، خرید و نصب تجهیزات و ... است که باید به سرعت پیگیری شود.
رزم در پایان از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست به پروژههای مهم استان مانند اسیدسیتریک، کارخانه داروهای گیاهی، کاغذسازی غرب و ... توجه ویژه داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات