• دوشنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۶:۱۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 94060200794
  • خبرنگار : 71432

در یک مطالعه جهانی معلوم شد؛

کودکان کره‌جنوبی جزو غمگین‌ترین دانش‌آموزان

کودکان کره‌جنوبی جزو غمگین‌ترین دانش‌آموزان

در یک مطالعه بین‌المللی، کودکان کره جنوبی جزو غمگین‌ترین دانش‌آموزان شناخته شدند.

در یک مطالعه بین‌المللی، کودکان کره جنوبی جزو غمگین‌ترین دانش‌آموزان شناخته شدند.

به گزارش سرویس آموزش و پرورش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این مطالعه از سوی موسسه خیریه «انجمن کودکان» و روی تقریبا 53 هزار دانش‌آموز 10 تا 12 ساله در انگلیس، آلمان، نروژ، کره جنوبی، لهستان، استونی، اسپانیا، ترکیه،‌ رومانی، الجزایر، آفریقای جنوبی، رژیم صهیونیستی، اتیوپی، کلمبیا و نپال انجام گرفته است.

در این فهرست کره‌جنوبی در جایگاه پانزدهم یعنی در آخر جدول قرار گرفته و پایین‌ترین رتبه را کسب کرده و پس از کره‌ای‌ها، کودکان انگلیسی عنوان غمگین‌ترین دانش‌آموزان را در این گروه به خود اختصاص داده‌اند. در این گزارش تاکید شده دلیل این نارضایتی آن است که این دانش‌آموزان در فضای مدرسه بیشتر در معرض خشونت و زورگویی‌ قرار می‌گیرند. به همین دلیل کودکان کره‌ای و انگلیسی نسبت به کودکان سایر مناطق در این مطالعه در فضای مدرسه غمگین‌تر هستند.

«ماتیو راید»، مدیر اجرایی انجمن کودکان دراین‌باره گفت: غمگین‌تر بودن دانش‌آموزان کره‌ای و انگلیسی نسبت به دیگر همسالانشان نگران‌کننده است و این واقعیت که هزاران کودک در مدرسه مورد خشونت جسمی و روانی قرار می‌گیرند، شوک‌آور است. فضای مدرسه باید محیطی امن برای کودکان باشد و نباید به میدان جنگ و درگیری تبدیل شود.

در این گزارش آمده است، کودکانی که به طور مداوم در معرض خشونت هستند، شش برابر بیش از کودکان دیگر از فقدان حس رفاه و آسایش رنج می‌برند. همچنین پسران، 50 درصد بیش از دختران مورد خشونت همکلاسی‌های خود قرار می‌گیرند.

به گزارش روزنامه گاردین، «انجمن کودکان» که یک موسسه خیریه در انگلیس است از دولت این کشور درخواست کرد تا مشاوره‌دهی به دانش‌آموزان اجباری شود و مدارس را ملزم سازد تا به بهبود وضعیت رفاه و آسایش کودکان خود کمک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۰:۵۱

بايد به اين هم توجه کنيم که اين مقايسه بين چند تا کشور محدود انجام شده