معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: این معاونت در خصوص اردوهای مختلط و برگزاری کنسرت های موسیقی موضع خود را اعلام کرده است و هیچ گاه از برگزاری اردوهای مختلط نه تنها حمایت نکرده است، بلکه شک نکنید که توبیخ قطعی در انتظار کسانی که چنین اردوهایی را برگزار کنند بوده و خواهد بود.
به گزارش سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سید ضیاء هاشمی در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان بسیجی تشکل های دانشجویی دانشگاه های کشور در دوره خط امام که در تالار امام رضای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد به سوالات دانشجویان پاسخ داد.
معاون فرهنگی وزیر علوم با بیان اینکه از دانشجویان انتظار مطالبه گری دارد، گفت: دانشجویان ارزشی باید مطالبه گر بوده و در صورت مشاهده اردوهای مختلط این موضوع را متذکر شده و در برابر آن ایستادگی کنند.
هاشمی همچنین درخصوص معرفی لغو کنندگان جلسات برخی سخنرانی ها به کمیته انضباطی بیان داشت: هر کسی که بر هم زننده یک جلسه قانونی باشد از نظر من باید به کمیته انضباطی برود.
وی ادامه داد: انتظار ما از جوانان بسیجی بیش از دیگر جوانان در دانشگاه است و یک دانشجوی بسیجی نمی تواند تحت عنوان آرمان طلبی و نترسی از کمیته انضباطی جلسه ای را که به صورت قانونی در حال برگزاری است برهم بزند.
هاشمی افزود: ضدانقلاب با اجرای عادلانه قانون منزوی خواهد شد اما اگر کسانی بخواهند با سلایق خود تحت لوای آرمان طلبی کار خود را پیش ببرند سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
وی گفت: معاونت فرهنگی در وزارت علوم در خصوص اردوهای مختلط و برگزاری کنسرت های موسیقی موضع خود را اعلام کرده و هیچ گاه از برگزاری اردوهای مختلط نه تنها حمایت نکرده است، بلکه شک نکنید که توبیخ قطعی در انتظار کسانی که چنین اردوهایی را برگزار کنند بوده و خواهد بود.
هاشمی به تعدد دفعات در بیان تذکرات جدی در خصوص برگزاری اردوهای مختلط به معاونت های فرهنگی دانشگاه های کشور اشاره کرد و گفت: از نظر من برگزاری اردوهای مختلط امری غیرقانونی است و نباید برگزار شود و اگرچه قبل از این، اکنون و در آینده نیز چنین اردوهایی برگزار شود، معاونت فرهنگی وزارت علوم برخورد جدی انجام خواهد داد.
وی در خصوص برگزاری کنسرت ها در دانشگاه ها نیز گفت: در خصوص برگزاری این کنسرت ها شاخص ما نظارت نهاد رهبری در دانشگاه است و بر این اساس عمل می کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، هاشمی مبنای معاونت فرهنگی وزارت علوم در خصوص برگزاری کنسرت ها را فتوای مقام معظم رهبری دانست و گفت: ما در برابر برگزاری کنسرت مستقل موسیقی در دانشگاه ها مخالفت می کنیم، اما با کلیات موسیقی مشکلی نداریم.
معاون فرهنگی وزیر علوم به بررسی چگونگی استفاده موسیقی در دانشگاه ها از طریق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: حدود 4 ماه از طریق شورای اداری شدن دانشگاه ها با محوریت نهاد، به دنبال مشخص کردن چگونگی کاربرد موسیقی در دانشگاه ها هستیم و امیدواریم به نتیجه مشخصی دست پیدا کنیم.
وی در پاسخ به سوال دانشجویی در خصوص نبود نظارت در دانشگاه های غیرانتفاعی و عدم استعلام اساتید این دانشگاه ها و بازگشت اساتید اخراجی به دانشگاه ها گفت: ما در دانشگاه های غیرانتفاعی به دنبال ایجاد مکانیزم های بهتری در بحث نظارت هستیم و البته این به این معنا نیست که در دانشگاه های غیرانتفاعی، هیچ گونه نظارتی صورت نمی گیرد.
وی ادامه داد: متاسفانه خیلی از مجوزها در دانشگاه های غیرانتفاعی بدون بررسی شاخص های موجود در بحث نظارتی ارائه شده است که ما امیدواریم با رسیدگی بیشتر، بحث نظارتی در دانشگاه غیرانتفاعی به حد مورد قبول برسد.
هاشمی در پاسخ به سوالی در خصوص اعلام موضع معاونت فرهنگی وزارت علوم در خصوص بحث بورسیه ها بیان داشت: در خصوص بورسیه ها ما معتقدیم منتشر شدن اسامی برخی افراد ظلم به آنها بود، که این نظر رهبری نیز هست و در این خصوص اعتراض خود را به شدت به رئیس یکی از دانشگاه ها که اسامی را منتشر کرده بود، اعلام کردیم.
وی ادامه داد: البته اصل قضیه باید روشن شود تا به تعبیر رهبری امتیازات داده شده به صورت قانونی در اختیار افراد قرار بگیرد.
وی در خصوص بازگشت اساتید اخراجی به دانشگاه ها متذکر شد: برخی از این اساتید در یک دوره مشخص دیگر تدریس نکردند، اما اکنون فضای تدریس برایشان حضور دارد و این ارتباطی با دولت ها نداشته و ندارد.
وی ادامه داد: این افراد طبق قانون نسبت به حکم عدم تدریس خود اعتراض داشتند که نهادهای نظارتی پس از بررسی، برخی از این اعتراضات را وارد دانسته که این طبیعی است که این افراد سرکار خود بازگردند.
هاشمی همچنین گفت: در خصوص بودجه فرهنگی نیز ما اقدامات نظارتی را افزایش می دهیم تا بودجه های فرهنگی در جای خود استفاده شوند.
معاون فرهنگی وزیر علوم در پایان در رابطه با حمایت معاونت فرهنگی وزارت علوم از اردوهای راهیان نور گفت: ستاد و یا قرارگاه راهیان نور دانشگاهی را ایجاد کرده ایم که ریاست آن برعهده سردار علی فضلی و معاونت آن برعهده من می باشد؛ که سیاست اصلی ما در این ستاد برگزاری راهیان نور به شکل بسیار گسترده است؛ به نحوی که هر دانشجو در طول چهار سال تحصیل خود یک بار به سفر راهیان نور میرود و این یعنی از مجموع ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دانشجوی دانشگاه ها، باید سالانه یک میلیون نفر به سفر راهیان نور اعزام شوند.
انتهای پیام
نظرات