• دوشنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94052614680
  • منبع : نمایندگی مازندران

در پاسخ به ایسنا اعلام شد

اذعان نعمت‌زاده به فشار افزایش مالیات بر ارزش افزوده

اذعان نعمت‌زاده به فشار افزایش مالیات بر ارزش افزوده

وزیر صنعت، معدن و تجارت از اجرای قانون رفع موانع تولید طی سه ماه آینده خبر داد و اذعان کرد که افزایش مالیات بر ارزش افزوده فشاری ایجاد کرده و اصناف، تولیدکنندگان و صادرکنندگان مشکلاتی در این زمینه دارند اما به هرحال قانون است و باید اجرا شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت از اجرای قانون رفع موانع تولید طی سه ماه آینده خبر داد و اذعان کرد که افزایش مالیات بر ارزش افزوده فشاری ایجاد کرده و اصناف، تولیدکنندگان و صادرکنندگان مشکلاتی در این زمینه دارند اما به هرحال قانون است و باید اجرا شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا در مازندران، محمدرضا نعمت‌زاده امروز - دوشنبه - در حاشیه بازدید معاون اول رئیس‌جمهور از بندر نوشهر در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا اظهار کرد: قانون رفع موانع تولید در 60 ماه و بیش از 30 آئین‌نامه پیش‌بینی شده است و به تدریج در حال تهیه آئین‌نامه‌های آن هستیم.

وی با بیان اینکه حدود نیمی از آئین‌نامه‌های مربوط به قانون رفع موانع تولید به تصویب دولت رسیده است، یادآور شد: به صورت دوره‌ای با دستگاه‎های مختلف برای تصویب این طرح همفکری صورت می‌گیرد تا طرح نهایی آماده اجرا شود.

نعمت‌زاده با اشاره به اینکه قانون رفع موانع تولید ظرف سه ماه آینده تکمیل و اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: این قانون زمان‌بر است و برای زمان خاصی تعریف نشده و به تدریج در حال انجام است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به ایسنا درباره تکلیف پرداخت سهم بخش تولید از طرح هدفمندسازی یارانه‌ها اظهار کرد: در بودجه، پیش‌بینی رقمی برای پرداخت به بخش تولید صورت گرفته بود اما به دلیل کمبود وصولی، این رقم پرداخت نشده است.

وی اظهار امیدواری کرد: بخشی از اعتبارات در سال جاری پرداخت شود.

این مسئول یادآور شد: برای حمایت از تولید از محل پشتیبانی صادرات، 50 میلیارد تومان به این بخش اختصاص داده شده است.

نعمت‌زاده با اشاره به اینکه مالیات ارزش افروده قانون است و از سه درصد شروع شده و سال به سال افزایش یافته است، گفت: این میزان هم اکنون به 9 درصد رسیده اما اصناف و واحدهای تولیدی و صادرکنندگان مشکلاتی در این زمینه دارند.

وی گفت: وزارت امور اقتصاد و دارایی و سازمان امور مالیاتی متولی این کار هستند و تلاش می‌کنند مشکلات را کمتر کنند اما به هر حال قانون است و این میزان باید پرداخت شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در شرایط فعلی دولت بیشتر اهتمام می‌ورزد تا رونق ایجاد کند و رکود را کاهش دهد، زیرا فشار وصول مالیات بر ارزش افزوده مشکلاتی ایجاد کرده است اما به هر حال قانون است و چاره‌ای جز اجرا نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۶ ۱۳:۱۹

50 ميليارد تومان به بچه بدهيد قهر ميكنه اقاي نعمت زاده در وزارت بهداشت افزايش بودجه ترويج زايمان طبيعي به جاي سزارين! 600 ميليارد تومان اعلام شده !

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۶ ۱۴:۴۱

چرا اصرار داريد قانون هايي که ميدانيد باعث ايجاد موانع در توليد ملي ميشود را حتما اجرا کنيد؟! يک کالا از زماني که توليدش شروع ميشه در مراحل مختلف شامل ماليات ارزش افزوده ميشه که در نهايت همه اينا رو بايد مصرف کننده نهايي پرداخت کنه و اين باعث بالا رفتن بسيار قيمتهاست. ارزش افزوده بايد فقط يکبار روي کالاي نهايي گرفته شود نه روي مواد اوليه و مواد واسطه توليد