• چهارشنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۰:۲۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94052111480
  • منبع : بنیاد مستضعفان و جانبازان

آسمانخراش 121 طبقه‌ای در تهران ساخته می‌شود

آسمانخراش 121 طبقه‌ای در تهران ساخته می‌شود

معاون توسعه ساختمان بنیاد مستضعفان اعلام کرد: برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی فناوری احداث آسمانخراش‌ها در این معاونت در دست مطالعه است و این طرح با ساخت آسمانخراش 121 طبقه‌ای در تهران آغاز خواهد شد.

معاون توسعه ساختمان بنیاد مستضعفان اعلام کرد: برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی فناوری احداث آسمانخراش‌ها در این معاونت در دست مطالعه است و این طرح با ساخت آسمانخراش 121 طبقه‌ای در تهران آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به نقل از پایگاه خبری بنیاد مستضعفان، "منوچهر خواجه دلویی" افزود: بنیاد مستضعفان در حوزه ساختمان سال‌هاست که فعالیت دارد و بر پایه رسالتی که بر دوش دارد برنامه‌ریزی می‌کند که هم در جهت انتقال و توسعه فناوری، هم بهبود کیفیت کار و مدیریت، به صنعت ساختمان کشور کمک کند.

وی با بیان اینکه "تصمیم داریم در بخش بلندمرتبه‌سازی در این جهت نسبت به طراحی و ساخت آسمانخراش‌ها اقدام کنیم"، افزود: این کار، یک دانشگاه برای دست‌اندرکاران و دانشگاهیان این حوزه خواهد بود، ضمن اینکه در حوزه انبوه‌سازی نیز وارد می‌شویم و تلاش می‌کنیم از نیروهای متخصص ایرانی داخل و خارج از کشور برای طراحی و ساخت آسمانخراش استفاده کنیم.

خواجه دلویی اظهار داشت: در نخستین گام در حوزه بررسی تئوری، کنفرانس «آموزه‌ها و چالش‌های طراحی و اجرای آسمانخراش‌ها» در تهران برگزار شد و مطالعات در این حوزه ادامه پیدا خواهد کرد تا بتوانیم با تعریف پروژه مناسب قدم‌های بعدی را برداریم.

معاون توسعه ساختمان بنیاد مستضعفان یادآور شد: در فاز اول روی مکان‌یابی ساخت آسمانخراش متناسب با ضوابط شهرسازی و طرح جامع کار می‌کنیم و تمامی نکات فنی مطرح شده در کنفرانس را طی مراحل ساخت رعایت خواهیم کرد و تا اوایل سال آینده نقطه قطعی ساخت آسمانخراش 121 طبقه و مطالعات نهایی جمع‌بندی می‌شود که هم اکنون 11 نقطه در تهران برای این‌کار در حال بررسی است و پهنه‌هایی که در طرح جامع امکان ساخت‌های صد طبقه به بالا در آنها وجود دارد، مورد مطالعه قرار گرفته است.

وی اعلام کرد: این آسمانخراش 121 طبقه خواهد بود و کاربری آن عمومی و ترکیبی از فرهنگی، تجاری و اداری است و طراحی سازه آن به عنوان اساسی‌ترین گام ساخت آسمانخراش به عهده مهندسان ایرانی است که متخصصان تراز اول دنیا در این بخش با ما همکاری خواهند کرد، در نتیجه مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت و در اجراء نیز از پیمانکاران ایرانی و متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور استفاده خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۱ ۰۰:۵۴

اسمان خراشها و برجهاي انچناني مخصوص ادم هاي پولدار است بنياد مستضعفان و جانبازان نکنه تغيرعملکرد داده وبه بنياد پولدارها ملاکان تبديل شده

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۱ ۰۳:۳۴

زلزله يادت نره!

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۱ ۰۴:۲۱

احتمالا در آن يک روز آسانسور خراب است يک روز برق قطع مي شود و با بررسي همه جوانب فرمانيه يا نياوران انتخاب مي شود

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۱ ۰۸:۰۵

البته اين بنياد بايد اسمشو بزاره بنياد برج سازها و ثروتمندان.

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۱ ۰۸:۳۷

امروزه يکي از نشانه هاي قدرت هر شهر و کشوري وجود آسمانخراشهاي با طراحي متنوع است بخصوص در بخشهاي دولتي که اميد است اين موضوع مطمح نظر دوستان در شهرهاي تهران اصفهان تبريز کرمانشاه شيراز مشهد قرار گيرد

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۱ ۱۳:۴۴

خدا خير شون بده كه اينقدر به فكر مستضعفين هستند

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۲۱ ۲۱:۴۳

ساختن اسمانخراش در منطقه زلزله خيز عملي بسيار احمقانه است. اينکار نه تنها توانايي مهندسي را ثابت نميکند بلکه عقپ افتادگي انرا. اين پروزه فقط به نفع صاحبان ان است. از اين اقايان بپرسيد ايا هيچوقت اتش سوزي و تلفات جاني انرا در يک ساختمان حتي سي طبقه تجربه کرده اند.