• جمعه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 94051608904
  • خبرنگار : 71530

رییس انجمن حمایت از حقوق معلولان خبر داد

سقوط یک نابینا در کنده‌کاری شبکه فاضلاب

سقوط یک نابینا در کنده‌کاری شبکه فاضلاب

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان ازسقوط یک زن نابینا در منطقه 14 شهرداری تهران به درون چاله فاضلاب بدلیل کنده کاریهای یکی از خیابانهای این منطقه خبر داد و گفت: این مساله فعالان حوزه معلولان را مجددا به یادآوری ضرورت مناسب سازی اماکن و معابر شهری وا داشته است.

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان ازسقوط یک زن نابینا در منطقه 14 شهرداری تهران به درون چاله فاضلاب بدلیل کنده کاریهای یکی از خیابانهای این منطقه خبر داد و گفت: این مساله فعالان حوزه معلولان را مجددا به یادآوری ضرورت مناسب سازی اماکن و معابر شهری وا داشته است.

علی همت محمودنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ارتباط با این حادثه، تصریح کرد: این زن 43 ساله نابینا به علت کنده کاریهای سطح شهری خیابان 17 شهریور در منطقه 14، به درون چاله فاضلاب سقوط کرده و این مساله باعث ایجاد استرس برای نابینایان شده و همچنین ضرورت پرداختن به مناسب سازی اماکن و معابر شهری را بیش از پیش ملموس کرده است.

وی گفت:سقوط، منجر به شکستگی و ضرب دیدگی پا و سایر اعضای بدن این زن شده است.

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان در ادامه از شهردار منطقه 14 خواست تا ضمن بازدید از فرد آسیب دیده، خسارات مادی و معنوی وارد به وی را نیز جبران کند.

وی در ادامه تاکید کرد: افراد نابینا و معلول باید هنگام خروج از خانه و تا برگشت به خانه از نظر مناسب سازی و دسترسی به امکانات شهری امنیت خاطر داشته باشند.

محمودنژاد در تشریح ماجرا گفت: این زن اظهار کرده است که صبح هنگام خروج از منزل هیچ چاله ای را در راه خود نیافته اما عصر هنگام برگشت به دلیل کنده کاریها و عدم نصب تابلوها و علائم ویژه نابینان و همچنین عدم رعایت ایمنی لازم، وی به چاله مذکور سقوط کرده است.

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان با یادآوری سقوط یک نابینا در مترو در سالهای گذشته و کشته شدن وی در اثر برخورد با قطار شهری، گفت: مسئولان شهری در ایجاد شهری ایمن برای افراد دارای معلولیت باید همواره کوشا باشند این در حالیست که انجمن حمایت از حقوق معلولان برای کسب احقاق حقوق نامبرده تلاش خواهم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۷ ۱۰:۰۶

ضمن سلام و خسته نباشيد به برو بچه هاي ايسنا. من متاسفانه معلوليت جسمي و حرکتي از ناحيه پا دارم در سال 1390 در محدوده خيابان فاطمي به علت عدم مناسب سازي پياده رو دچار شکستگي ران پا شدم و دو سال از زندگيم صرف درمان شد تا به زندگي روزمره قبليم برگردم. از شهرداري ناحيه شکايت کردم که از من خواستن جايي که افتادم را نشان دهم پس از قرار با کارشناس شهرداري و نشان دادن محل حادثه پس از چند روز محل را پاکسازي کرده و چند تا گلم کاشتن و گفتن خود معلول به علت سهل انگاري افتاده. خلاصه من کوتاه نيامدم و بعد از سه سال دادگاه بازي تونستم محکومشون کنم. متاسفانه در اين شهر تهران ارگاني به فکر مناسب سازي محيط براي تردد سالمندان و معلولين وجود نداره چه بسيار افراد سالمي که پاشون لاي پل هاي آهني سطح شهر مي افته و آسيب مي بينند چه برسه به افرادي مثل ما که محدوديت حرکتي دارن. باسپاس از ايسنا