• سه‌شنبه / ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94051307143

انسان تا 20 سال دیگر در ماه زندگی خواهد کرد

انسان تا 20 سال دیگر در ماه زندگی خواهد کرد

تحقیقات جدید حاکی از آن است که ناسا می‌تواند طی پنج تا هفت سال آینده انسان‌ها را در ماه فرود آورده و 10 تا 20 سال بعد، یک پایگاه دائمی را روی این قمر بسازد.

تحقیقات جدید حاکی از آن است که ناسا می‌تواند طی پنج تا هفت سال آینده انسان‌ها را در ماه فرود آورده و 10 تا 20 سال بعد، یک پایگاه دائمی را روی این قمر بسازد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، تحقیقات انجام شده توسط شرکت NexGen Space LLC که تا حدی توسط ناسا تامین مالی می‌شود، به نمایش یک نقشه دقیق از زمان و چگونگی برداشتن گامهای بعدی برای فرود در ماه پرداخته است.

طبق این مطالعه، در صورتیکه ناسا این طرح را در دست بگیرد، یک بازگشت رباتیک به ماه احتمالا تا سال 2017 محقق خواهد شد. کاوشگرها می‌توانند در سال 2018 به دیده‌بانی از قطب‌های ماه در جستجوی هیدروژن بپردازند و کار اکتشاف می‌تواند از سال 2019 یا 2020 آغاز شود.

ساخت رباتیک یک پایگاه دائمی ممکن است در سال 2021 آغاز شود و کمی بعد در همان سال، انسان‌ها روی ماه فرود بیایند.

بر اساس این تحقیقات، ناسا می‌تواند همه این کارها را با بودجه کنونی برای پروازهای فضایی سرنشین‌دار انجام دهد.

راه‌حل ناسا برای انجام این کار، اتخاذ همان روشی است که برای بازتامین ایستگاه فضایی بین‌المللی از آن استفاده می‌کند، یعنی مشارکت دولتی- خصوصی با شرکت‌هایی مانند اسپیس‌ایکس، اوربیتال ATK یا اتحادیه پرتاب متحد(ULA).

به گفته چارلز میلر، رئیس شرکت NexGen و محقق اصلی این مطالعه، این سازمان می‌تواند هزینه‌های حضور انسان در ماه را تا 10 برابر کاهش دهد.

این کار به ناسا اجازه می‌دهد تا جاه‌طلبی‌های خود را برای اکتشاف ماه بدون فراتر رفتن از بودجه چهار میلیارد دلاری دریافتی برای پروازهای فضایی سرنشین‌دار گسترش دهد.

در حال حاضر ناسا قصد دارد مجددا با موشک نسل جدید خود یعنی سیستم پرتاب فضایی (SLS) به ماه بازگردد، اما هنوز برنامه‌ای برای آن اعلام نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha