• یکشنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۴ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 94041407994
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

معاون وزیر آموزش‌ وپرورش بیان کرد

افزایش بودجه عمومی آموزش‌وپرورش با اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان

افزایش بودجه عمومی آموزش‌وپرورش با اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: بودجه عمومی آموزش‌ و پرورش با اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان به 12 درصد می‌رسد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: بودجه عمومی آموزش‌ و پرورش با اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان به 12 درصد می‌رسد.

به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، سید محمد بطحایی در جمع معلمان و فرهنگیان استان بوشهر با اشاره به تلاش وزارت آموزش‌ و پرورش برای تعالی این نهاد تأثیرگذار اظهار کرد: هر چند آموزش‌ و پرورش نهاد مهم و تأثیرگذاری است اما این نهاد با مشکلات مختلفی دست‌وپنجه نرم می‌کند و باید با یک برنامه‌ریزی منسجم این مشکلات را برطرف کرد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیرآموزش‌ و پرورش افزود: حل مسائل و مشکلات آموزش‌ و پرورش نیازمند خرد جمعی و عزم ملی است، ضمن اینکه وزیر آموزش‌ و پرورش در این زمینه از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده خواهد کرد.

وی تصریح کرد: کم‌ بهره بودن برخی مربیان از دانش لازم و مشکلات معیشتی فرهنگیان، مشکلات فضاهای آموزشی، محدودیت‌ در روش‌های آموزش‌ و پرورش، از جمله چالش‌های فراروی وزارت آموزش‌ و پرورش است.

بطحایی خاطرنشان کرد: آموزش‌ و پرورش بی‌کیفیت و فاقد ارزش‌های لازم علاوه بر اینکه کمکی به توسعه کشور نمی‌کند بلکه به‌ عنوان عاملی در مقابل توسعه‌یافتگی حرکت می‌کند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش‌وپرورش بیان کرد: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های مربوط به آموزش‌ و پرورش، سهم توجه جامعه به آموزش‌ و پرورش است که این سهم از سال 82 تا 92 به‌ شدت کاهش‌یافته است، در سال 82، چهار درصد از تولید ناخالص داخلی به آموزش‌ و پرورش می‌رسید، در سال 92 این سهم به کمتر از 1.9 رسید و این موضوع نشان می‌دهد که توجه جامعه نسبت به آموزش‌ و پرورش کم می‌شود.

وی گفت: زنده ماندن ارزش‌ها در آینده منوط به امروز آموزش‌ و پرورش است، در این شرایط نسخه شفابخش این است که سیستم آموزشی بهره‌وری منابع را بالا ببرد تا جامعه به آموزش‌ و پرورش توجه بیشتری داشته باشد.

بطحایی با بیان اینکه در حوزه برنامه‌ریزی آموزشی یک شاخص مهم، میزان اختصاص بودجه عمومی به آموزش‌ و پرورش است، اظهار کرد: میزان اختصاص بودجه عمومی به آموزش‌ و پرورش در سال 83-84 نزدیک به 15 درصد بود که سال‌به‌سال کاهش یافت و در سال 92-91 به 9 درصد رسید ولی در دو سال اخیر به 11 درصد رسیده است و با اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان به 12 درصد خواهد رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۴-۱۴ ۱۸:۱۳

مي خواستم از جناب معاون وزير بپرسم مگر از معلمان داراي تحصيلات تکميلي چه بهره اي در سيستم برده ايد که ازکم بودن دانش بعضي معلمان بحث مي نماييد .

avatar
۱۳۹۴-۰۴-۱۶ ۰۸:۳۲

دبيرايي که با زحمت کارشناسي ارشدشونو از بهترين دانشگاه هاي ايران گرفتن فقط 60 هزار تومن به حقوقشون اضافه شد!!!

avatar
۱۳۹۴-۰۴-۱۴ ۲۰:۴۶

شما آماري از ميزان تحصيلات کادر آموزش و پرورش ارائه ددهيد و درصد مدارک بيان کنيد بعد متوجه پايين بودن دانش خواهيم شد وزير بهداشت اعلام کرد 50 نيروهاي وزارت بهداشت ديپلم به پايين هستند الان حقوق يک دبير با مدرک کارشناسي ارشد دانشگاه دولتي با رتبه اول در رشته رياضي کمتر يک ميليون 800 هزار است بدون ريالي مزايا انصاف داشته باشيد دو درصد رشد داشتيد اما من تغييري احساس نکردم