• سه‌شنبه / ۹ تیر ۱۳۹۴ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 94040905431
  • خبرنگار : 71454

خط ونشان روس‌ها برای هالیوود

خط ونشان روس‌ها برای هالیوود

وزیر فرهنگ روسیه خواستار پایان شرایط کنونی و اعمال مالیات بر محصولات سینمایی‌ هالیوود شد.

وزیر فرهنگ روسیه خواستار پایان شرایط کنونی و اعمال مالیات بر محصولات سینمایی‌ هالیوود شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، «ولامدیر مدینسکی» که در حال حاضر وزیر فرهنگ روسیه است، در تلاش است تا سیستم کنونی صنعت داخلی سینمای این کشور را تغییر دهد، چرا که بر این باور است که این سیستم به سود هالیوود است نه سینمای داخلی.

به گزارش اسکرین دیلی‌، «مدینسکی» خواستار اعمال مالیات فروش بر محصولات هالیوودی شده است تا از این طریق بودجه برای تولیدات محصولات داخلی روسیه را افزایش یابد.

وی در این باره اظهار کرد: نمی‌دانم چرا سیستم مالیاتی ما به تولیدات هالیوودی یارانه می‌دهد؟

«دیمیتری مدودوف» نخست وزیر روسیه نیز خواستار‌، اعمال مالیات فروش بر بلیت سینما شده است که البته تولیدات داخلی از این مالیات معاف هستند که در این صورت 1/8 دلار به قیمت بلیت سینما در روسیه اضافه خواهد شد.

وزیر فرهنگ روسیه همچنین عنوان کرد: مشکل وزارت فرهنگ اینجاست که فیلم‌های هالیوودی 80 درصد از کل فروش سینماها را به خود اختصاص می‌دهند. سال گذشته فیلم «ترانسفورمرها: عصر انقراض» به عنوان پرفروش فیلم سال سینمای روسیه 45 میلیون دلار فروخت و پرفروش‌ترین محصول روسی سال که فیلم سه بعدی «viy» نام داشت به فروش 34 میلیون دلار دست یافت.

یارانه برای محصولات داخلی سینمای روسیه در سال‌های اخیرا افزایش یافته است که البته این کمک تنها به فیلم‌هایی اختصاص می‌یابد که بازتابی مثبت از کشور نشان دهند.

وزیر فرهنگ روسیه پیش از این از فیلم نامزد اسکار «لویاتان» ساخته «آندری زیاگینتسف» به شدت انتقاد کرده بود و حتی اکران این فیلم را نیز در خاک روسیه بسیار محدود کرد.

دولت روسیه در اوایل سال 2015 فهرستی از معیارهای تخصیص یارانه به فیلم‌ها منتشر کرد که شامل مضامینی چون ارائه تصویری از موفقیت‌های الهام بخش و شکوه نظامی کشور روسیه بود.

مسئولان دولت روسیه امسال فیلم هالیوودی «فرزند 44» با بازی «تام هاردی» را به اتهام محتوای نادرست تاریخی در این کشور ممنوع اعلام کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۴-۰۹ ۱۶:۴۶

يکي از مهمترين اشتباهات دولت هايي مانند روسيه اين است که فکرهاي سلبي خود را کارآمد تصور نموده و بر اين انديشه هستند که همه چيز دستوري است. سينماي روسيه بجز چند اثر شاخص، هيچگاه پويا و زايا نبوده است چرا که فرجام هنر سفارشي و دولتي چيزي جز نماش نخواهد بود. آيا يک هنرمند روس می‌تواند خلاقيتهاي هنري خود را در فرايند ساخت فيلم سينمايي بکار گيرد بدون آن که ترسي از عواقب برخوردهاي امنيتي و انتظامي نداشته باشد؟ اعمال ماليات و مواردي از اين دست نيز تنها به ابتذال روزافزون‌تر توليدات سينمايي روسيه منجر خواهد شد. شايد پاسخ به اين سوال بتواند ناکارآمدي اين گونه اقدامات را مشخص کند که آقاي مدودف يا وزير فرهنگ (اگر به سينما علاقه‌مند باشند) در سال چند فيلم روسي مي‌بينند و چند فيلم آمريکائي. (البته آمار واقعي نه ارقام دروغين تبليغاتي)