• یکشنبه / ۷ تیر ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 94040703879
  • خبرنگار : 71498

کیفیت آب بسته‌بندی تفاوتی با آب شیر ندارد، اما...

کیفیت آب بسته‌بندی تفاوتی با آب شیر ندارد، اما...

مدیر دفتر مدیریت مصرف آب شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور گفت: علی‌رغم این‌که کیفیت آب آشامیدنی بسته‌بندی شده با آبی که در شبکه توزیع شهری وجود دارد تفاوتی ندارد اما آب بسته‌بندی شده از نظر قیمتی چندین برابر آب شیر است.

مدیر دفتر مدیریت مصرف آب شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور گفت: علی‌رغم این‌که کیفیت آب آشامیدنی بسته‌بندی شده با آبی که در شبکه توزیع شهری وجود دارد تفاوتی ندارد اما آب بسته‌بندی شده از نظر قیمتی چندین برابر آب شیر است.

علی سیدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت‌: هزینه فروش آب یک سوم هزینه تولید آن است به‌طوری که هزینه تولید یک مترمکعب آب 1000 تومان و هزینه فروش این میزان آب 300 تومان است.

وی با بیان این‌که شرکت‌های خصوصی با تولید آب آشامیدنی و بسته‌بندی آن توانسته‌اند سود زیادی را به دست آورند، اظهار کرد: این در حالی است که از نظر بهداشتی و کیفیت آب آشامیدنی بسته‌بندی شده تفاوتی با آب شرب موجود در شبکه توزیع شهری ندارد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف آب قیمت 1.5 لیتر آب آشامیدنی بسته‌بندی شده را 800 تومان و 1000 لیتر آب موجود در شبکه توزیع شهری را 300 تومان عنوان کرد و گفت: این تفاوت قیمت منطقی نیست و باید قیمت آب واقعی شود.

سیدزاده با اشاره به فوائد واقعی‌کردن قیمت آب اظهار کرد: این امر موجب صرفه‌جویی در مصرف آب و بازگشت منابع مالی به وزارت نیرو در راستای ارائه‌ی بیشتر خدمات می شود.

وی با بیان این‌که مجلس و سایر ارگان‌های تصمیم‌گیرنده در خصوص واقعی‌کردن قیمت آب باید به وزارت نیرو کمک کنند، گفت: یکی از راه‌های مدیریت مصرف ایجاد تعرفه و قانون جدید است که تاکنون به این مساله توجه چندانی نشده است.

مدیر دفتر مدیریت مصرف آب مدیریت مصرف را دارای سه بعد دانست و افزود: با توجه به این‌که بین تعرفه و مصرف ارتباط معکوسی وجود دارد، یعنی هرچه تعرفه آب افزایش، میزان مصرف در این زمینه کاهش پیدا می‌کند لذا دولت باید این بعد از مدیریت مصرف را جدی بگیرد.

سیدزاده یکی‌دیگر از راه‌های مدیریت مصرف را بکارگیری از روش‌های فرهنگی و تبلیغاتی عنوان و اظهار کرد: این مساله یکی از مهم‌ترین روش‌ها در مدیریت مصرف آب است چرا که اگر رفتار مردم تغییر نکند قطعا بهره‌وری در مصرف آب نیز محقق نمی‌شود.

وی با بیان این‌که از سال گذشته شرکت مهندسی آب و فاضلاب به نمایندگی از وزارت نیرو سایت www.abnamanews.com را به منظور اطلاع‌رسانی در جهت استفاده بهینه از مصرف آب راه‌اندازی کرد، گفت: با رجوع به این سایت می‌توان روش‌های کاهنده مصرف آب و همچنین اطلاعات لازم در این خصوص را به دست آورد.

به گفته مدیر دفتر مدیریت مصرف آب طی چند سال اخیر در بعد فرهنگی از طریق تولید فیلم و مستند، برگزاری سمینار و ترویج مصرف بهینه آب از طریق مروجین در مدارس و غیره اقدامات خوبی انجام شده است . سیدزاده یکی‌دیگر از راه‌های مدیریت مصرف آب را روش‌های فنی و مهندسی مربوط به شرکت آب و فاضلاب دانست و افزود: در این راستا نیز اقدامات خوبی در جهت نصب تجهیزات کاهنده و مدیریت فشار در شبکه توزیع انجام شده است.

وی با بیان این‌که تنها در حوزه وضع تعرفه و قانون دچار مشکل و چالش هستیم، گفت: اگر قیمت آب واقعی شود حجم عظیمی از بحران در این حوزه برطرف خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha