سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین بازی تیمش برابر کلمبیا را بهترین عملکرد این تیم در رقابتهای کوپا آمهریکا در شیلی دانست و تاکید کرد که آلبیسلسته در دیدارهای آینده نیز خوب ظاهر خواهد شد.
به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال آرژانتین با شکست دادن کلمبیا به نیمه نهایی کوپا آمهریکا راه یافت. جدال دو تیم در وقتهای قانونی برنده نداشت و با تساوی بدون گل به پایان رسید تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود که در نهایت این آلبیسلسته بود که با نتیجه 5 بر 4 به پیروزی رسید و جشن صعود برپا کرد.
خراردو مارتینو، سرمربی تیم ملی آرژانتین از عملکرد شاگردانش در دیدار برابر کلمبیا بسیار راضی است و تاکید کرد که آلبیسلسته بهترین بازی خود را در رقابتهای کوپا آمهریکا در شیلی به نمایش گذاشت.
او گفت: بسیار خوشحالم که توانستیم با شکست دادن تیم خوب و آمادهای همچون کلمبیا به دور بعد راه یابیم. شایسته پیروزی در این دیدار بودیم. بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و بر این باورم که این بهترین نمایش ما در این رقابتها بود.
او ادامه داد: از بازیکنان میخواهم که به این نمایش خوب اکتفا نکنند و در دیدارهای آینده نیز چنین بازیهایی را به نمایش بگذارند. بازی سختی برای دو تیم بود. کلمبیا نشان داده بود که تیم بزرگی است و میتواند از شانسهای اصلی کسب عنوان قهرمانی باشد و این ارزش کار ما را بالا میبرد. آرژانتین دست از تلاش برنمیدارد و در دیدارهای آینده نیز پرتلاش خواهد بود. امیدوارم که در مراحل بعدی نیز عملکرد خوبی از خود نشان دهیم و ثابت کنیم که شایسته قهرمانی هستیم.
تیم ملی فوتبال آرژانتین باید در مرحله بعدی به مصاف برنده دیدار دو تیم برزیل و پاراگوئه برود.
انتهای پیام
نظرات