• جمعه / ۵ تیر ۱۳۹۴ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94040502380

دو واحد متخلف شناسایی شدند

پخت نان خرمایی با حشرات پخته و سوسک!

پخت نان خرمایی با حشرات پخته و سوسک!

رییس اتحادیه نانوایان از پلمب دو واحد غیرمجاز نانوایی که اقدام به پخت نان قندی، زولبیا و بیسکویت با مواد آلوده می‌کردند، خبر داد و گفت: در این دو واحد برای تهیه مواد داخل نان خرمایی به جای خرما از حشرات پخته و سوسک استفاده می‌کردند.

رییس اتحادیه نانوایان از پلمب دو واحد غیرمجاز نانوایی که اقدام به پخت نان قندی، زولبیا و بیسکویت با مواد آلوده می‌کردند، خبر داد و گفت: در این دو واحد برای تهیه مواد داخل نان خرمایی به جای خرما از حشرات پخته و سوسک استفاده می‌کردند.

قاسم زراعتکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: براساس گزارشات میدانی دو واحد نانوایی غیرمجاز در میدان اعدام که به صورت غیرقانونی اقدام به تهیه بیسکویت، زولبیا و نان قندی با استفاده از مواد غیراستاندارد و آلوده می‌کردند، پلمب شدند و بازرسان اتحادیه براساس قانون با آنها برخورد کرد.

وی افزود: بر اساس گزارشات ارسالی، در این دو واحد برای تهیه مواد داخل نان خرمایی به جای خرما از حشرات پخته و سوسک استفاده می‌کردند که امری عجیب و غیرقابل باور بود.

زراعتکار گفت: بعضی نانوایان سنتی به این موضوع معترض هستند که روی بعضی از کیسه‌های آرد کارخانه‌ها شرایط استاندارد‌ بودن وجود ندارد.

رییس اتحادیه نانوایان با بیان این‌که باید شرایط استاندارد بودن آردها روی کیسه‌ها نصب شود، اظهار کرد: از گندم‌های دولتی که برای کارخانه‌هاست، نول (چربی آرد) را می‌گیرند و همین موضوع موجب می‌شود آردها با کیفیت‌های متفاوتی به مردم عرضه شوند.

وی بیان کرد: آردی که در کارخانه‌ها تولید می‌شود باید به مدت هشت روز در کارخانه بماند و در حالت خواب نگه داشته شود اما بعضی کارخانه‌ها به این موضوع توجه نمی‌کنند و همین امر در کیفیت تاثیرگذار است.

زراعتکار گفت: بعضی کارخانه‌ها به مساله استاندارد‌ بودن آرد‌ها توجه نمی‌کنند و در بعضی مواقع می‌بینیم که به دلیل گرم بودن محل نانوایی و رطوبت بالا، آرد‌ها به کلوخ آرد تبدیل می‌شود که البته این موضوعات را به سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران، شرکت غله و خدمات بازرگانی، انجمن صنفی کانون آردسازان، کارگروه آرد و نان در استانداری ارجاع دادیم و مراکز مربوطه در حال بررسی آن هستند.

رییس اتحادیه نانوایان از نانونایان درخواست کرد که در ماه مبارک رمضان مشتری‌مداری را رعایت کنند و نان با کیفیت به مردم ارائه دهند و به قوانین مربوطه نیز توجه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۱۱:۴۵

حشرات پخته از کجا تهيه مي کردند همون خرما ارزانتر تمام ميشه

avatar
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۱۲:۴۸

غيرقابل باوره

avatar
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۱۳:۳۴

من هميشه از خوردن نونهايي که داخلش خرما داره مخصوصا اگه در نانوايي‌ها باشه چندشم ميشه و هميشه فکر مي‌کردم اگه سوسک بره توش چي؟

avatar
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۱۸:۵۶

چرا اسم اين 2 نانوايي و شيريني پزي متخلف و نمي‌ذارند؟ اصولي‌ترين کار اعلام اساميه. کار ابنا که بدتر از خوراندن سوسک هستش

avatar
۱۳۹۴-۰۴-۰۷ ۱۳:۵۳

رييس اتحاديه از نانوايان خواسته تو ماه رمضون مشتري مداري رو رعايت کنن؟؟؟ مگه ما فقط تو ماه رمضون نون مصرف ميکنيم؟؟ پس بقيه ي ماهها چي؟؟؟

avatar
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۵:۳۲

صد كيلوسوسك وحشره براي صدوپنجاه کيلونان خرمايي لازم است ازکجا مي تونه تامين کنه ،،هرسوسک سه گرم باشه سي هزارسوسک ميخواهد ،،،ممکن است خرماي آلوده به سوسک وحشرات را استفاده مي کرده