• دوشنبه / ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 94032514416
  • خبرنگار : 71078

سایت "همسان گزینی" رونمایی شد

سایت "همسان گزینی" رونمایی شد

سایت همسان‌گزینی دختران و پسران به آدرس Hamsan.tebyan.net امروز رونمایی شد.

سایت همسان‌گزینی دختران و پسران به آدرس Hamsan.tebyan.net امروز رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار سرویس «جوانان» ایسنا، در مراسم رونمایی از سامانه ملی همسان‌گزینی که امروز در آکادمی ملی المپیک برگزار شد، دکتر گلزاری معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و اللهیاری رییس سازمان نظام روانشناسی نیز حضور داشتند.

گلزاری در این مراسم افزود: سایت همسان‌گزینی دختران و پسران را به یکدیگر معرفی نمی‌کند؛ بلکه واسطه‌های ازدواج که افراد مورد اعتماد مردم و خانواده‌ها هستند در این سایت فعالیت می‌کنند.

وی گفت: در سایت همسان گزینی واسطه‌های ازدواج افرادی مانند روحانیون، استادان دانشگاه و پزشکان مورد قبول جامعه هستند. آنان اطلاعاتی که از دختران و پسران به منظور همسریابی در اختیارشان گذاشته‌اند را به اشتراک می‌گذارند و ما در قالب سامانه همسان‌گزینی از این دختران و پسران تست شخصیتی می گیریم. اگر مشخص شود که آنان دارای مشکلات روانی هستند دختران و پسران را به یکدیگر معرفی نمی‌کنیم بلکه آن‌ها ابتدا باید درمان شوند.

مدیر سامانه ملی همسان گزینی نیز به تشریح قسمت های مختلف این سامانه از جمله تشکیل شبکه معرفین و آموزش آنان پرداخت.

حسینی در مراسم رونمایی از سامانه همسان گزینی گفت: از جمله اصول حاکم بر این پروژه به محوریت خانواده ها، غیرانتفاعی و رایگان بودن،ضریب بالای امنیت و اعتماد پذیری در سیستم می توان اشاره کرد.

وی در ادامه گفت: پروژه همسان گزینی احیای سنت ازدواج و بهره گیری از ظرفیت های فضای مجازی برای تسهیل و افزایش کیفیت امر وساطت با محوریت خانواده ها و با همکاری مشاوران متخصص و خبره است.

وی افزود: این پروژه متشکل از چهارشبکه و رکن اصلی در جهت دستیابی جوانان به ازدواجی با محورهای به هنگام، آگاهانه و پایدار همیار جوانان و خانواده‌های آنان است.

وی با بیان اینکه این طرح شامل چهار شبکه است، اظهار کرد: این شبکه ها شامل شبکه های معرفین، مشاوران، راستی آزمایان و امنا و ارزیابان می شود.

حسینی در ادامه گفت: معرفان ازدواج اشخاص حقیقی و حقوقی هستند که با نیت معنوی و به طور رایگان به قصد معرفی افراد هم کفو به یکدیگر در امر ازدواج فعالیت می کنند. ویژگی‌های اولیه این افراد عبارت است از متاهل بودن، دوره جوانانی را پشت سر گذاشتن و دارای تجربه در امر معرفی یا مشاوره باشند.

وی ادامه داد: آموزش معرفان در خصوص اخلاق و مبانی واسطه گری و معرفی، آزمون های لازم برای تشخیص تناسب زوجین، ملاک‌های ازدواج و انتخاب صحیح و بلوغ عاطفی و اجتماعی است.

حسینی درباره ملاک های همسان گزینی گفت: ویژگی روانشناختی، تناسب شخصیت در ویژگیهای پنجگانه، میزان تقید دینی، تندرستی،سن،تاهل،وضعیت تحصیلی زوجین و پوشش و شغل از موارد ملاک های همسان گزینی است.

وی ادامه داد: شبکه مشاوران متشکل از مشاوران خبره ای است که بر مبنای سند ملی مشاوره ازدواج وزارت ورزش و جوانان به ارایه خدمات مشاوره ای به متقاضیان همسان گزینی می‌پردازند. گروهی از این مشاوران در نشست هم اندیشی از همسان گزینی تا همسری با مراحل طرح همسان گزینی آشنا شده اند.

مدیر سامانه ملی همسان گزینی درباره ویژگی‌های فرآیند همسان‌گزینی گفت: آموزش سلامت و شخصیت هنگام ثبت‌نام به منظور غربالگری انجام می‌شود، مطابق فلوچارت مشاوران در هر مرحله بنا بر مراحل ارجاع در حیطه‌های ازدواج، زوج‌درمانی و فرزندپروری به ارائه مشاوره پرداخته می‌شود.

وی افزود: سبک مشاوره به صورت هماهنگ و بر مبنای سند ملی مشاوره ازدواج وزارت ورزش و جوانان خواهد بود و در طی این طرح گروه‌های خاص مانند افرادی که متارکه کرده‌اند، معلولان و بیماران خاص نیز پوشش داده می‌شوند. در پی این طرح ملی وضعیت استحکام خانواده‌ها از طریق آزمون‌های سازگاری سنجیده می‌شود و از خدمات مشاوره‌ای در این بازه به منظور رفع مشکلات احتمالی استفاده خواهد شد.

حسینی درباره شبکه راستی‌آزمایی اظهار کرد: این شبکه متشکل از کارشناسان آموزش دیده‌ای است که صحت اطلاعات وارد شده از سوی متقاضیان را در جلسه حضوری ارزیابی می‌کنند و یک مصاحبه تکمیلی از متقاضی نیز می‌گیرند. دریافت مدارک لازم به طور الکترونیک و به شکل اسکن‌شده انجام می‌شود و هماهنگی با سازمان ثبت‌احوال برای ارزیابی خودکار صحت اطلاعات اولیه انجام شده است.

مدیر سامانه ملی همسان گزینی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: تاکنون 3000 نفر از طرف معرفان به طرح ملی همسان‌گزینی معرفی شده‌اند. 130 معرف در تهران ثبت‌نام کرده‌اند که شامل 5 موسسه خیریه، 84 شخصیت حقوقی و 25 نفر حوزوی و شش مدارس می‌شود.

وی در پایان اظهار کرد: روش‌های گوناگونی برای همسریابی وجود دارد که یکی از آنها آشنایی‌های گذرا و اتفاقی در تفرجگاه‌ها، مجالس دوستانه و... است. بیش از 90 درصد از اینگونه آشنایی‌ها به ازدواج ختم نمی‌شود و در صورت ازدواج دو نفر، بی‌اعتمادی زوجین به هم عامل مهمی در طلاق آنان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha