• پنجشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ / ۲۰:۵۲
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 94032112153
  • خبرنگار : 71506

جنجال طرفداران قهرمان المپیک در انتخابی کشتی فرنگی

پس از باخت قاسم رضایی مقابل مهدی علیاری، تعدادی ار طرفداران حاضر در سالن اقدام به پرتاب اشیا به داخل تشک کشتی کردند.

پس از باخت قاسم رضایی مقابل مهدی علیاری، تعدادی ار طرفداران حاضر در سالن اقدام به پرتاب اشیا به داخل تشک کشتی کردند.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایسنا، در جریان دور پنجم رقابت های انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی در وزن ۹۸ کیلوگرم مهدی علیاری قهرمان آسیا به مصاف قاسم رضایی دارنده مدال طلای المپیک لندن رفت و در پایان در یک مبارزه زیبا و مهیج با نتبجه دو بر یک بازنده شد.

مربیان رضایی معتقد بودند داور باید به علیاری اخطار کم کاری می داد و به شدت نسبت به عملکرد تیم داوری معترض شدند و حتی این موضوع را با رسول خادم که در کنار تشک نظاره گر مسابقات بود مطرح کردند که نتیجه ای نگرفتند.

پس از این اتفاق در حالیکه داور سوت پایان کشتی را به نشانه پیروزی علیاری به صدا در آورده بود تعدادی از تماشاگران حاضر در سالن اقدام به پرتاب تعداد زیادی بطری آب و خوراکی به سمت تشک مسابقه و علیاری کردند که یکی از این بطری ها چیزی نمانده بود به صورت خادم اصابت کند که خادم با دست مانع آن شد.

علیاری نیز پس از اینکه دستش به عنوان پیروز میدان بلند شد با شادی های بیش از اندازه خود به این اقدام ناشایست تعدادی از طرفداران واکنش نشان داد.

صالحی زاده،علیاری و رضایی از شانس برابری برای رسیدن به دوبنده تیم ملی برخوردارند چرا که هر سه یک باخت دارند.

تمامی این اتفاقات در حالی به وقوع پیوست که حتی یک مامور نیروی انتظامی در میان تماشاگران معترض حضور نداشت تا با خاطیان برخورد کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha