• دوشنبه / ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94031106806
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

دوچرخه شتابگر جنگ ستارگان در یک قدمی واقعیت ‌

دوچرخه شتابگر جنگ ستارگان در یک قدمی واقعیت ‌

تیمی از محققان مجارستانی توانستند آزمایشات یک «سه‌چرخه آسمانی» را با موفقیت انجام دهند که از شباهت زیادی به دوچرخه شتابگر فیلم جنگ ستارگان برخوردار است.

تیمی از محققان مجارستانی توانستند آزمایشات یک «سه‌چرخه آسمانی» را با موفقیت انجام دهند که از شباهت زیادی به دوچرخه شتابگر فیلم جنگ ستارگان برخوردار است.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا منطقه خراسان، نام فناوری «Flike» ترکیبی از دوچرخه و پرواز است و ایده ساخت آن را از فیلم جنگ ستارگان گرفته‌اند. این خودروی پروازی الکترونیکی تک سرنشین به تازگی و برای نخستین بار توسط یک فرد هدایتگر در آسمان به پرواز درآمده است.

در دور اول پرواز، Flike توانست تنها برای چند ثانیه از روی زمین بلند شود اما در آزمایش دوم، این سه‌چرخه پرنده توانست به مدت 30 ثانیه در هوا معلق مانده و به کمک جریان باد وضعیت خود را ثابت نگه دارد.

نمونه اولیه این دستگاه طی یک سال توسط موسسه تحقیقاتی Bay Zoltan در مجارستان ساخته شده است.

به گفته سازندگان، Flike یک وسیله پرنده شخصی تمام الکترونیک است که در حال حاضر مراحل ساخت آن در مجارستان صورت می‌گیرد. این وسیله می‌تواند انقلابی در صنعت حمل‌ونقل ایجاد کند.

متخصصین اهل فن این وسیله نقلیه را اینگونه توصیف کرده‌اند: Flike بالگردی هم‌محور با طرح y6 است، به این معنی که انرژی بالابرنده آن توسط شش روتور واقع در سه جفت محور ضدچرخش در اطراف یک دایره تامین می‌شود.

طرح این وسیله به گونه‌ای است که با تنظیم سرعت چرخش هر روتور به طور مجزا می‌توان آن را به پرواز درآورد.

به گفته سازندگان، رفتار هوابردی این فناوری همانند بالگرد معمولی است. به طور مثال، قابلیت‌های آن هنگام پرواز از این جمله‌اند: معلق ماندن، دوران، چرخش، صعود، رانش، انحراف و پرش.

به وسیله پردازنده رایانه‌ای که روی آن نصب شده نیز می‌توان به طور دستی ثبات، موقعیت و ارتفاع آن را کنترل کرد.

انرژی موتورهای الکتریکی آن توسط باتری‌های پلیمری لیتیومی تامین می‌شود که توسط آنها می‌تواند پرواز شناور حدود 15 تا 20 دقیقه‌ای و پرواز گشت‌زنی حدود 30 تا 40 دقیقه‌ای را داشته باشد.

هم اکنون شرکت Bay Zoltan نخستین پرواز آزمایشی آن را با موفقیت پشت سر گذاشته و قصد دارد پس از ساخت نسخه نهایی، این محصول را تجاری‌سازی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha