• دوشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94022112214

کنترل کیفیت مواد غذایی در کل دوره توزیع با حسگر جدید

کنترل کیفیت مواد غذایی در کل دوره توزیع با حسگر جدید

دانشمندان مرکز تحقیقات فنی فنلاند یک حسگر جدید را تولید کرده‌اند که اتانول منتشر شده از فساد مواد غذایی را در فضای بالای بسته‌بندی شناسایی می‌کند.

دانشمندان مرکز تحقیقات فنی فنلاند یک حسگر جدید را تولید کرده‌اند که اتانول منتشر شده از فساد مواد غذایی را در فضای بالای بسته‌بندی شناسایی می‌کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، سیگنال‌های این حسگر بطور بی‌سیم توسط یک تلفن همراه قابل خوانش است.

اطلاعات بدست آمده توسط حسگر و با یک خوانشگر از روی بسته‌بندی به مصرف‌کننده منتقل شده و بطور دیجیتالی در یک سرور راه دور ثبت می‌شود.

حسگر اتانول می‌تواند در دستگاه‌های دیگر مانند تست تنفس کاربری داشته باشد.

لایه روی حسگر، یک برچسب شناسایی فرکانس رادیویی (RFID) است و داده‌های حسگر بطور بی‌سیم توسط یک خوانشگر RFID مانند تلفن هوشمند خوانده می‌شود.

این حسگر اطلاعاتی را در مورد تازگی مواد غذایی درون بسته‌بندی به فروشنده یا مصرف‌کننده ارائه می‌کند.

اطلاعات تازگی مواد غذایی می‌تواند بطور بلادرنگ در رایانش ابری ثبت شده و کیفیت غذا با شرایط قبلی و بعدی آن مورد مقایسه قرار بگیرد.

بک خوانشگر نوری مشابه مبتنی بر تغییر رنگ حسگر اتانول نیر برای تلفن‌های همراه تولید شده است. حسگر و برچسب RFID می‌تواند به شکل یک علامت تجاری یا چسب ارزان قیمت تولید شده و با آسانی روی بسته‌های مواد غذایی متصل شود.

با استفاده از حسگر می‌توان کیفیت مواد غذایی را در سراسر زنجیزه توزیع، کنترل و از اتلاف ناشی از فساد جلوگیری کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha