مدیر کل نظارت و ارزیابی فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در واکنش به اظهارات اخیر مسوولان سازمان دامپزشکی مبنی بر آنکه «از نظر سازمان دامپزشکی تولید آن دسته از خمیرمرغی که در داخل کارگاههای تحت نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی و در اماکنی با عنوان تولیدکننده فرآوردههای گوشتی حرارت دیده صورت گیرد، هیچ منعی ندارد»، تاکید کرد که مصرف خمیر مرغ در فرآوردههای غذایی همچنان ممنوع است.
به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر هدایت حسینی در این باره گفت: سیاستهای سازمان غذا و دارو در خصوص استفاده از خمیر مرغ تغییری نکرده است.
وی همچنین در خصوص مجوز صدور محصولات غذایی به خارج از کشور تصریح کرد: صادرات محصولات غذایی با کنترل و نظارت سازمان ملی استاندارد صورت میگیرد. ضمن اینکه در راستای حمایت از صادرات محصولات کشاورزی و غذایی، اجازه تولید صادراتی صرفا بر اساس معیار و ضوابط کشور مقصد و پس از ارائه مستندات وتائید گمرکات کشور و فقط برای صادرات داده میشود.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، حسینی خاطر نشان کرد: تولید محصولات غذایی برای عرضه در کشور نیز بنا بر ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو و استانداردهای ملی کشور انجام میشود و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق، با واحدهای متخلف برخورد قانونی به عمل میآید.
انتهای پیام
نظرات