• سه‌شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94020100087

آلزایمری‌ها تا 2050 به 135 میلیون نفر می‌رسند

کشف عامل احتمالی بیماری آلزایمر

کشف عامل احتمالی بیماری آلزایمر

محققان دانشگاه دوک در دستاوردی جدید در زمینه درمان آلزایمر موفق به کشف یک عامل بالقوه برای این بیماری شده‌اند که شاید بتواند به عنوان یک هدف برای درمان‌های دارویی آینده مورد استفاده قرار گیرد.

محققان دانشگاه دوک در دستاوردی جدید در زمینه درمان آلزایمر موفق به کشف یک عامل بالقوه برای این بیماری شده‌اند که شاید بتواند به عنوان یک هدف برای درمان‌های دارویی آینده مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، به گفته محققان، این یافته‌ها می‌تواند درهای جدیدی را در تلاش‌های فزاینده جهانی برای درمان زوال عقل باز کند.

دانشمندان اعلام کرده‌اند تحقیقات آلزایمر آن‌ها بر روی موشها، یک فرآیند جدید را که به باور آن‌ها، منجر به توسعه بیماری می‌شود، کنار می‌گذارد. آن‌ها مشاهده کردند که در بیماری آلزایمر، سلول‌های ایمنی که معمولا از مغز محافظت می‌کنند، در عوض به مصرف یک ماده مغذی اساسی موسوم به آرژنین می‌پردازد.

محققان با انسداد این فرآیند با یک دارو توانستند از شکل‌گیری پلاک در مغز جلوگیری کرده و همچنین از دست رفتن حافظه را متوقف کنند.

اگرچه روش‌های آزمایش شده بر روی حیوانات نمی‌تواند همان کاربری را در بدن انسان تضمین کند، اما این یافته‌ها بسیار امیدبخش هستند زیرا تاکنون نقش دقیق سیستم ایمنی و آرژنین در بیماری آلزایمر کاملا ناشناخته باقی مانده بود.

دارویی برای متوقف کردن واکنش سیستم ایمنی بدن به آرژنین موسوم به دی‌فلورومتیل اورنیتین(DFMO) در حال حاضر برای انواع خاصی از سرطان مورد بررسی قرار دارد و ممکن است برای آزمایش به عنوان یک درمان بالقوه آلزایمر نیز مناسب باشد.

تعداد افراد مبتلا به یکی از انواع زوال عقل در سراسر جهان تا سال 2050 به 135 میلیون نفر خواهد رسید.

محققان امیدوارند که این نتایج جدید بتواند درها را بسوی درک بهتر و متفاوت‌تر از آلزایمر و کشف درمان‌های جدید باز کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۹:۵۲

سلام/ آلزايمر فعلا قابل پيشگيري است نه درمان. مصرف هفته‌اي دو بار پودر کاري، حل جدول و سودوکو و حرف زدن به اندازه براي نيمکره چپ مغز و حل پازل و نقاشي کردن براي نيمکره راست مغز، خوردن حداقل پنج تا شش نوع ميوه و سبزي در طول روز، مصرف آب کافي به خصوص در سنين بالا و ... زيرا با بالا رفتن سن، احساس تشنگي کم شده و مغز کوچک مي شود اما نياز بدن به آب حتي ممکن است بيشتر شده باشد، و ... با سرچ در اينترنت مطالب زيادي در هر زمينه مي توانيم پيدا کنيم.