• شنبه / ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 94012911248
  • خبرنگار : 71060

کندی و اختلال جدی در وایبر

کندی و اختلال جدی در وایبر

کاربران نرم‌افزار ارتباطی وایبر طی روزهای گذشته با کاهش شدید سرعت این نرم‌افزار و اختلالات متعدد آن مواجه شدند.

کاربران نرم‌افزار ارتباطی وایبر طی روزهای گذشته با کاهش شدید سرعت این نرم‌افزار و اختلالات متعدد آن مواجه شدند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، طی روزهای پایانی هفته گذشته کاربران برخی شبکه‌های اجتماعی موبایل با کندی‌ نسبی مواجه شدند اما این اختلالات در نرم‌افزاری مانند وایبر به نقطه اوج خود رسیده و در نهایت شرایط به گونه‌ای پیش رفت که بسیاری از کاربران این شبکه نه تنها در ارسال فایل‌های تصویری خود ناکام ماندند بلکه برای انتشار متن‌های خود نیز به سختی افتاده و در موارد متعدد پس از تلاشهای چند باره و با ساعتها وقفه موفق به انجام این کار شدند.

البته کندی و اختلال شبکه‌های ارتباطی موبایل موضوع جدیدی نیست و از زمان آغاز به کار این شبکه‌ها و گسترش آنها در میان کاربران ایرانی، چندین بار این اختلالات مشاهده و رسانه‌ای شده است اما می‌توان گفت حجم این اختلالات و دایره فراگیری آنها به شدت تعطیلات هفته گذشته نبوده است.

پیش از این از سوی مسوولان وزارت ارتباطات معمولا اینگونه اعلام می‌شد که این کندی‌ها برعهده خود شرکت ارائه کننده خدمات است و دولت در این موضوع نقشی نداشته است اما بررسی سایت رسمی وایبر نشان داد که طی روزهای گذشته این نرم‌افزار اختلالی نداشته است.

تاکنون شرکت ارتباطات زیرساخت کشور به عنوان متولی دولتی بخش زیرساخت توضیحی در این زمینه ارائه نکرده است، اما در پیگیری بیشتر این موضوع از وزارت ارتباطات، محمدرضا فرنقی زاد - مدیرکل روابط عمومی این وزارتخانه - گفت: در ارتباط با دسترسی مشترکان به شبکه‌های اجتماعی موبایل، وزارت ارتباطات هیچگونه تغییر و محدودیتی اعمال نکرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۳:۵۴

شما در صورتي که با فيلتر شکن وارد اين برنامه شويد بدون مشکل کار ميکند

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۴:۴۳

هم وايبر هم اينستاگرام چه با واي فاي خونه، همراه اول ايرانسل،، سوهان روح آدم شده، اين همه پول تعرفه ميگيرن از خدمات خبري نيست، احتمالا ترفند جديد که مردم دوباره رو به پيامک بيارن، يه ذره فکر رفاه و آسايش ملت نيستن ايسنا ويرايش نکن کامنت رو.

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۳۰ ۰۰:۲۱

دم خروسو باور کنيم يا ...؟ فقط کافيه فيلترشکن فعال کنيم تا همه چيز عادي بشه؟

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۳۰ ۱۴:۴۴

آيا مي دانيد ما بيش از 150 نرم افزار موبايل ايراني داريم که به دليل سنگ اندازي ها، حمايت نشدن توسط مردم و مسئولين، گرفتن ماليات و عوارض و.. کاربران زيادي ندارند و بالعکس نرم افزارهاي خارجي که با اهداف مختلف توسط دشمنان ساخته شده اند بدون پرداخت هيچ عوارض و مالياتي توسط مسئولين و مردم تبليغ رايگان مي شوند آيا مي دانيد ديتا مايندينگ چيست؟ آيا مي دانيد 14 ميليارد بسته اطلاعاتي در طول مدت يک ماه از ايران جاسوسي شده؟ آيا مي دانيد سرويس هاي جاسوسي اعلام کرده اند نقطه کور اطلاعاتي در ايران ندارند؟ آيا اصلا به اهميت اطلاعات توجه کرده ايد؟ دوستان تا کنون از خود پرسيده ايد: آيا مثلا آمريکا به مردمش اجازه مي دهد از يک نرم افزار ايراني استفاده کنند و کوچکترين و محرمانه ترين اطلاعات مردمش در اختيار ما قرار دهند؟