• جمعه / ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 94012810890
  • خبرنگار : 71121

هندی‌ها شنبه به تهران می‌آیند

همکاری نفتی ایران و هند در انتظار فصل جدید

همکاری نفتی ایران و هند در انتظار فصل جدید

منابع آگاه اعلام کردند که یک هیات هندی فردا (شنبه) در جستجوی فرصت‌های سرمایه‌گذاری نفتی در ایران در آستانه توافق هسته‌ای احتمالی بین ایران و قدرتهای جهانی که باعث لغو تحریم‌ها علیه تهران خواهد شد به ایران سفر می‌کند.

منابع آگاه اعلام کردند که یک هیات هندی فردا (شنبه) در جستجوی فرصت‌های سرمایه‌گذاری نفتی در ایران در آستانه توافق هسته‌ای احتمالی بین ایران و قدرتهای جهانی که باعث لغو تحریم‌ها علیه تهران خواهد شد به ایران سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، مقامات وزارتخانه‌های دارایی و نفت هند و همچنین مسوولان اجرایی شرکت‌ نفتی ONGC ویدش و پالایشگاه مانگلور در قالب این هیات به ایران سفر خواهد کرد و با همتایان ایرانی خود دیدار می‌کند.

هند بزرگترین مشتری نفتی ایران پس از چین است اگر چه واردات این کشور از ایران به دلیل تحریم‌های غرب کاهش یافته است.

واردات نفت هند از ایران از روزانه 370 هزار بشکه در سالهای 2010 - 2011 به حدود روزانه 220 هزار بشکه در سال 2014-2015 کاهش یافته است.

ایران و شش قدرت جهانی دوم آوریل در لوزان سوییس به یک تفاهم هسته‌ای دست یافتند که امیدها را برای حصول توافق نهایی تا پایان ماه ژوئن افزایش می‌دهد. توافق نهایی باعث لغو تحریم‌های اقتصادی غرب علیه ایران خواهد شد.

هیات هندی به جز تلاش برای دریافت نفت از ایران با قراردادهای بهتر و ایجاد فرصتهای سرمایه‌گذاری در بخش انرژی ایران برای افزایش حقوق خود در میدان گازی فرزاد ب در بلوک فارسی تلاش خواهد کرد.

فاتح بیرول اقتصاد‌دان ارشد آژانس بین‌المللی انرژی چند روز پیش در مصاحبه با رویترز گفت:‌ ایران برای افزایش شدید تولید نفت خود به سرمایه‌گذاری قابل توجه و فناوری پیشرفته احتیاج دارد چرا که میادین بزرگ و به لحاظ زمین شناسی پیچیده ایران به دلیل تحریم‌ها در بهترین حالت نگهداری نشده‌اند.

یک کنسرسیوم به ریاست شرکت هندی ONGC ویدش بازوی سرمایه‌گذاری خارجی شر کت نفت و گاز هند در دسامبر سال 2002 برای اکتشاف در بلوک فراساحلی فارسی در ایران قراردادی را امضا کرد.

برآورد می‌شود میدان گازی فرزاد ب ذخایری در حدود دوازده و نیم تریلیون فوت مکعب در اختیار داشته باشد و عمر آن 30 سال باشد.

یک دیپلمات ایرانی با بیان اینکه توسعه میدان فرزاد ب احتمالا 7 میلیارد دلار هزینه دارد به رویترز گفت: بخش نفت و گاز ایران برای پروژه‌های جدید و احیای دارایی‌های موجود به 220 میلیارد دلار سرمایه احتیاج دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha