• سه‌شنبه / ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 94012509365

نظارت ویژه بر چهار هفته پایانی لیگ‌های فوتبال

بهروان خبر داد: همکاری سازمان لیگ با برنامه‌ریزان خارجی لیگ فوتبال قطر

بهروان خبر داد: همکاری سازمان لیگ با برنامه‌ریزان خارجی لیگ فوتبال قطر

عضو هیات رییسه سازمان لیگ درباره برگزاری هفته‌های پایانی لیگ‌های فوتبال گفت: ما نظارت ویژه‌ای را در چهار هفته پایانی تمامی لیگ‌ها خواهیم داشت و از کمیته داوران خواسته‌ایم تا بهترین نیروهای خود را برای این چهار هفته در نظر بگیرد.

عضو هیات رییسه سازمان لیگ درباره برگزاری هفته‌های پایانی لیگ‌های فوتبال گفت: ما نظارت ویژه‌ای را در چهار هفته پایانی تمامی لیگ‌ها خواهیم داشت و از کمیته داوران خواسته‌ایم تا بهترین نیروهای خود را برای این چهار هفته در نظر بگیرد.

به گزارش ایسنا، غلامرضا بهروان پس از نشست هم‌اندیشی مدیران عامل باشگاه‌ها با مسئولان سازمان لیگ گفت: امروز نشستی برگزار شد که بیشتر ماهیت آموزشی داشت و مدیران عامل باشگاه‌ها دور هم جمع شدند تا تجربیات خود را در مدیریت و باشگاهداری به بحث و گفت‌وگو بگذارند. در بحثی که در جلسه داشتیم، تعیین کردیم تا این جلسات آموزشی بیشتر برگزار شود. همچنین مقرر شد که از خارجی‌هایی که در فوتبال قطر کار برنامه‌ریزی و مدیریت لیگ را در اختیار دارند، در ایران استفاده کنیم. همان طور که می‌دانید فوتبال قطر را در حال حاضر خارجی‌ها اداره می‌کنند.

وی با اشاره به خواهر‌خواندگی ایران و ژاپن خاطر نشان کرد: طبق این قرارداد خواهر خواندگی اگر بازیکن ژاپنی را در لیگ مان بیاوریم خارجی تلقی نمی‌شود. همان طور که اگر یک ایرانی در لیگ ژاپن شاغل شود برای آنها خارجی به حساب نمی‌آید.

بهروان همچنین به نظارت ویژه سازمان لیگ بر چهار هفته‌ پایانی همه لیگ‌ها اشاره کرد و افزود: ما چهار هفته‌ آخر این لیگ‌ها را رصد می‌کنیم و سه هفته‌ آخر همه لیگ‌ها به صورت همزمان برگزار خواهد شد. همچنین از بهترین نیروهای خود برای چهار هفته‌ پایانی استفاده خواهیم کرد و از کمیته‌ داوران نیز خواسته‌ایم تا بهترین نیروهای خود را برای هفته‌های پایانی در نظر بگیرند. در همین راستا برای نظارت بر بازی مس دیروز به کرمان سفر کرده بودم. این نشان می‌دهد که ما خواستار انجام مسابقات سالم هستیم. می‌خواهیم همه بازیکنان و کادرهای فنی با خیال راحت در همه مسابقات شرکت کنند.

بهروان در ادامه به برنامه‌ریزی فصل آینده مسابقات لیگ برتر اشاره کرد و افزود: با توجه به حضور در لیگ قهرمانان آسیا و همچنین مسابقات تیم‌های ملی حساسیت خاصی در برنامه‌ریزی فصل بعد به کار برده‌ و همه این مسابقات را در برنامه لحاظ کرده‌ایم. می‌خواهیم جلسه‌ای با کارلوس کی‌روش بگذاریم و این برنامه را در اختیار او قرار دهیم تا وقفه کمتری در مسابقات لیگ ایجاد شود و تیم‌های ملی هم به نحو احسن اردوهای خود را برگزار کنند. به هر حال اولویت در این زمینه با تیم‌های ملی است.

وی همچنین گفت: کی‌روش خواستار برگزاری اردو است و با توجه به این که قرار است مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا و جام جهانی به صورت یک جا برگزار شود، باید هماهنگی‌های لازم و برنامه‌ریزی‌های دقیقی در این زمینه صورت گیرد. به نظر می‌رسد ایران و ژاپن به دلیل این که در سید یک قرار دارند در دور اول مقدماتی با استراحت روبه‌رو خواهند بود.

بهروان در پایان در واکنش به صحبت‌های مطرح شده مبنی بر زد و خورد او با "تیری" خاطرنشان کرد: چنین چیزی نیست. ما مخلص همه هستیم.

انتها‌ی‌ پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha