• پنجشنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ / ۰۱:۰۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 94012006083
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

عضو شورای شهر اصفهان تاکید کرد:

رهایی اصفهان از مشکلات با توسعه گردشگری

رهایی اصفهان از مشکلات با توسعه گردشگری

ایسنا/اصفهان یک عضو شورای شهر اصفهان گفت: گردشگری، علم و فناوری و فرهنگ سه محور توسعه‌ای اصفهان هستند که با شرایط محیطی سازگار بوده و باید بر روی آن‌ها کار شود تا اصفهان را از مشکلات نجات دهند.

یک عضو شورای شهر اصفهان گفت: گردشگری، علم و فناوری و فرهنگ سه محور توسعه‌ای اصفهان هستند که با شرایط محیطی سازگار بوده و باید بر روی آن‌ها کار شود تا اصفهان را از مشکلات نجات دهند.

فتح‌الله معین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان، در خصوص محورهای توسعه‌ای اصفهان اظهار کرد: گردشگری یکی از مهم‌ترین محورهایی است که برای توسعه اصفهان در نظر گرفته شده اما این محور با مشکلات متعددی مواجه است که یکی از آن‌ها مشکل روادید است، مشکلی که باید هم از نظر کلان و هم از طریق نماینده وزارت امور خارجه در اصفهان حل شود زیرا تورهای گردشگری برای حضور در ایران و به خصوص اصفهان مدت‌ها است اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه وجود امکانات و تجهیزات یکی از بخش‌های گردشگری است که در اصفهان مغفول مانده است، افزود: هنوز راه زیادی داریم تا بتوانیم در این بخش پیشرفت کنیم و حتماً باید این بخش را مهم تلقی کنیم.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: فرهنگ پذیرش توریست، خدمت‌رسانی درست و به‌جا طبق قوانین بین‌المللی و اسلامی از جمله اتفاقاتی است که باید در بخش گردشگری بیفتد چراکه ایران و اصفهان هنوز فاصله زیادی با ایده‌آل‌ها در این بخش دارند.

معین با اشاره به نقص برخی امکانات و تجهیزات مهم در بحث گردشگری در اصفهان افزود: هتل‌ها، حمل و نقل و امکانات زیربنایی، راهنمایان تورها و توجیه کامل آن‌ها نسبت به برخورد و رفتارها و امکانات کامل راهنمایی برای هر توریست از نقص‌هایی است که باید برطرف شود.

وی اظهار کرد: شورا و شهرداری اصفهان نیز در باره این موضوع مهم وارد عمل شدند و در اولین اقدام واحدهای اقامتی را معاف از مالیات خواندند و ساخت و سازهایی که برای اقامتگاه‌ها انجام می‌شود را نیز معاف از مالیات اعلام کردند.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: مشکل تأمین و جذب سرمایه در اصفهان سخت است و باید بتوانیم سرمایه‌گذاران را در این شهر و استان نگه داریم، اما این مسئله عملاً به دست شهرداری نیست و نمی‌توان مستقیم وارد شد، اما شهرداری و شورا در صدد کمک به این امر هستند.

معین با اشاره به اینکه گردشگری در اصفهان قطعاً با یک متولی نمی‌تواند پیشرفت کند بلکه باید مجموعه‌ای از تعاملات به جذب و جلب گردشگر کمک کند، ادامه داد: در شاخه صنایع دستی متاسفانه خوب عمل نکرده‌ایم و شاخه‌هایی از این رشته در حال نابودی است در حالی که ما باید در این استان و شهر بتوانیم یک بورس و حراجی صنایع دستی راه‌اندازی کنیم و صنایع دستی باید دغدغه این شهر باشد چراکه بیشترین رشته صنایع دستی فاخر متعلق به اصفهان است.

وی به محور دیگر توسعه استان یعنی علم و فناوری اشاره و تصریح کرد: در این رابطه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های انجام شده ساخت شهرک علمی تحقیقاتی است چراکه این شهرک رابط بسیار خوب میان صنعت و مراکز علمی است که شرکت‌های دانش بنیان را نسبت به اجرا و طراحی پروژه‌های مهم تشویق می‌کند.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: شهرداری و شورا مطالعات پروژه‌های شهری از جمله حمل و نقل و ترافیک را به دانشگاه‌ها و مراکز علمی سپرده است و پروژه‌های مشترک با آن‌ها ایجاد کرده است زیرا باید پذیرفت که آینده توسعه‌ای اصفهان در گرو همکاری با مراکز علمی خواهد بود.

معین به محور سوم توسعه فرهنگی اصفهان اشاره و اظهار کرد: این محور از محورهایی است که متاسفانه فقط به بحث کلیشه‌ای تبدیل شده است چراکه در بخش سینما ما با کاهش سالن مواجه هستیم و گروه تئاتری هم نداریم، انجمن‌های هنری و ادبی نیز مناسب نیستند.

وی با اشاره به اینکه در خصوص توسعه گردشگری در اصفهان کار جدی نکرده‌ایم، ادامه داد: فرهنگ نیازمند یک فضای پویا و زنده و یک توان ویژه است و به همین دلیل شهرداری سعی دارد با راه‌اندازی گردشگری محله بتواند فرهنگ و آداب رسوم این شهر را زنده نگه دارد.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا وضع از این بدتر نشود و راه را برای محور توسعه‌ای استان هموار کنیم، تاکید کرد: امروز خوشبختانه محیط زیست خواست و مطالبه‌ای عمومی شده است و برای اینکه بتوانیم به این خواست پاسخ دهیم باید دو موضوع مهم گردشگری و علم و فناوری که ریشه در گذشته‌های این مردم دارد را پیش ببریم، زیرا قطعاً این دو محور راحت‌تر به سرانجام می‌رسند و بحث‌های دیگر اجتماعی از جمله اشتغال را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha