• چهارشنبه / ۵ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۸:۰۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 94010500949
  • خبرنگار : 71486

نگرانی ماجدی از حضور یعقوب کریمی در اردوی تیم ملی

نگرانی ماجدی از حضور یعقوب کریمی در اردوی تیم ملی

سرپرست تیم فوتبال استقلال نسبت به حضور یعقوب کریمی در اردوی تیم ملی بزرگسالان ابراز نگرانی کرد.

سرپرست تیم فوتبال استقلال نسبت به حضور یعقوب کریمی در اردوی تیم ملی بزرگسالان ابراز نگرانی کرد.

میرشاد ماجدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایسنا درباره دعوت تیم ملی بزرگسالان از یعقوب کریمی گفت: فدراسیون فوتبال خواسته که کریمی جمعه به سوئد برود اما مساله مهم این است که او در بازی با نفت مصدوم شد و امروز نخستین تمرین او با تیم پس از آن بازی بود. من این مساله را به کفاشیان و فدراسیون فوتبال گفته‌ام اما آنها اصرار دارند که کریمی به سوئد برود.

وی ادامه داد: تیم ملی ویترین فوتبال ماست و ما به آن تعصب داریم و همه نوع همکاری با این تیم انجام می‌دهیم اما صراحتا می‌گویم که کریمی از آمادگی آرمانی به دور است و امیدوارم حضورش در اردوی تیم ملی باعث تشدید مصدومیت‌اش نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha