• چهارشنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93122715755
  • خبرنگار : 71469

خاکپور در تمرین‌ تیم امید را به روی خبرنگاران بست

خاکپور در تمرین‌ تیم امید را به روی خبرنگاران بست

سرمربی تیم امید فوتبال ایران در تمرین‌ تیم امید را به روی خبرنگاران بست تا از امروز آنها حق حضور در این تمرینات را نداشته باشند.

سرمربی تیم امید فوتبال ایران در تمرین‌ تیم امید را به روی خبرنگاران بست تا از امروز آنها حق حضور در این تمرینات را نداشته باشند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با توجه به این که تیم امید فوتبال ایران در نوروز 94 و در مرحله مقدماتی رقابت‌های المپیک 2016 ریو رقابت‌های خود را دنبال خواهد کرد از امروز (چهارشنبه) تمرینات این تیم پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.

این در حالی است پس از اردویی که این تیم در کشور کویت برگزار کرد، رسانه‌های گروهی تنها به مدت دو روز اجازه حضور در تمرینات این تیم را پیدا کردند.

تیم امید فوتبال ایران در مرحله گروهی المپیک 2016 ریو با تیم‌های افغانستان، فلسطین، عربستان سعودی و نپال همگروه است.

انتها‌ی‌ پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha